Mukhtar: Vi har tro på tingene

20.11.2016 07:45

Brøndby-spillerne drog på henholdsvis landsholdstjeneste og forlænget weekend efter en udebanesejr over Viborg FF. Nu er landskampspausen ovre, og truppen har i løbet af ugen forberedt sig på den næste opgave i Alka Superligaen.

Den finder sted i dag på EWII Park i Odense kl. 16:00, hvor de blå- og hvidstribede OB-spillere venter. Hany Mukhtar fortæller, at holdet går ind til kampen med selvtillid i bagagen, men de forventer ingen nem kamp.

- Vi har vundet de tre seneste kampe i Alka Superligaen, og derimellem vandt vi over Frem i pokalturneringen. Når man har vundet fire kampe i træk, skal selvtilliden være høj, og vi har bestemt også god tro på tingene. Men vi skal være opmærksomme på, at vi ikke bliver for selvsikre.

- Det er altid svært at spille mod hold, som er fanget i en mindre god stime. OB-spillerne vil være meget motiverede, og derfor skal vi være klar til at matche deres fight og vilje. Samtidig skal vi fokusere på vores eget spil og egne styrker, som vi har vist prøver på flere gange i sæsonen, fortæller Brøndby IF’s nummer 10, som scorede, sidst OB var modstanderen.

- Det vigtigste er sejren, men jeg vil naturligvis gerne hjælpe holdet med en scoring.  

Tidligere på sæsonen blev midtbanespilleren udtaget til det tyske U21-landshold, men han måtte forlade lejren før tid, da han blev ramt af en muskelskade. I den netop overståede landskampspause fik han dog sin debut på U21-landsholdet, og det var en dag, den 21-årige Brøndby-spiller ikke glemmer.

- Jeg er stolt. Det var en stor oplevelse for mig, og jeg var rigtig glad for at kunne debutere i min hjemby, Berlin. Jeg er klubben taknemmelig, for uden klubben og spilletiden havde jeg ikke været med på U21-landsholdet, slutter Mukhtar.

Det tyske U21-hold vandt 1-0 over Tyrkiet og tabte efterfølgende 1-0 til Polen. 

Du kan i skrivende stund få odds 3.05 hos vores hovedpartner, Bet25, hvis du spiller på en sejr til Brøndby IF med minimum to mål.

Foto: Getty Images