U19-talenter i sent EM-exit

16.11.2016 10:12

De tre Brøndby-spillere Jacob Pryts Larsen, Joel Kabongo og Andreas Kaltoft har været på landsholdstjeneste i Bulgarien med det danske U19-landshold.

Her spillede den defensive trio EM-kvalifikationskampe mod Hviderusland, Bulgarien og Portugal. De fire nationer mødte hinanden indbyrdes, hvorefter de to bedst placerede hold i gruppen kvalificerede sig til næste etape i kvalifikationen, Elite Round.

Det startede godt for de danske drenge. Hviderusland blev besejret 5-0 i første opgør, hvor Jacob Pryts og Joel Kabongo var i startopstillingen. Sidstnævnte scorede til 3-0 i kampen.

Næste opgør var mod Bulgarien, hvor Pryts og Kabongo igen var med fra start, og på trods af en dansk føring endte kampen med et 3-1-nederlag, som placerede Bulgarien på førstepladsen med seks point. Danskerne fulgte efter med tre point, mens Portugal og Hviderusland efter pointdeling stod noteret for et enkelt point.

Dermed kunne Danmark sikre sig andenpladsen med et uafgjort resultat mod Portugal i sidste gruppekamp. Alle tre Brøndby-spillere var i startopstillingen, og de kunne se Marco Harboe Ramkilde sparke de rødhvide foran korte inde i anden halvleg. Føringen holdt, til der manglede 10 minutter, hvor portugiserne reducerede, og to minutter før tid scorede de yderligere til 1-2. Det efterlader danskerne på fjerdepladsen i puljen, mens Bulgarien og Portugal stryger videre til Elite Round.

Dermed kunne de danske U19-landsholdsspillere desværre se den videre færd i EM-kvalifikationen glide væk i slutminutterne.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).