Remis i Lyngby for reserverne

07.11.2016 16:55

Efter en kamp på en svær bane i Lyngby i Reserveligaen, måtte Brøndby IF tage hjem med kun et enkelt point efter at have ført 2-0.

Kampen sluttede 2-2, og Daniel Stückler stod for begge Brøndby IF’s mål.

- Det var en rigtig tung bane, der gav svære betingelser for at spille god fodbold. Derfor prøvede vi at spille endnu mere i længderetningen, og det gav gevinst i første halvleg. Vi burde nok have ført med tre-fire mål ved pausen, fortæller Mark Strudal efter kampen.

- Vi skal score på nogle flere af de chancer, vi skaber, og både Stückler og Carrara har chancerne til at lukke kampen.

Det kom dog til at gå anderledes, og Lyngby udelignede i slutningen af kampen til 2-2. Et resultat, som Strudal ikke er helt tilfreds med.

- Skulle kampen have haft en vinder, havde vi fortjent det. Nu får vi i stedet for nogle gode lærepenge med hjem. Det handler om lære, at selv om Lyngby reducerer, så skal man gå efter det næste mål til sit eget hold i stedet for at gå og gemme sig og være bange for, at de udligner.

- Vi blev for passive, og det gør, at de udligner. En ting, som de unge spillere også skal lære af denne kamp, er at spille ud over egne grænser. Hvis man ikke render rundt med krampe, så har man stadig mere at give. Før de rammer det punkt, skal man ikke gå og sige, man er træt, lyder det fra Mark Strudal, der havde mange unge spillere med på holdet.

Der var stor ros fra Strudal til ”Greko” og Rezan Corlu, der begge knoklede stenhårdt og stod for det meste af det kreative spil, og Holst blev fremhævet for at spille en god og stabil 6’er.

Om Emmanuelle Ogude lød det:

- Han kæmpede bravt, og i momenter så vi et højt topniveau, hvor han på sin speed og fysik får sat to-tre mand.

- Han havde en stor chance i første halvleg, hvor han inde i feltet sparkede forbi mål. Da vi ramte anden halvleg, var han træt, for han spillede også for B93 i lørdags.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).