Et farvel til Da Silva

31.10.2016 13:05

Brøndby IF og forsvarsspilleren Patrick Da Silva er blevet enige om at ophæve kontrakten otte måneder før udløb. Det sker efter længere tids dialog om fremtidsmulighederne i klubben. Sportsdirektør Troels Bech forklarer om stoppet:

- Vi har længe været i dialog med Patrick Da Silva omkring hans fremtid i klubben. Patrick har gjort det klart, at han ønsker fast spilletid, når han vender tilbage fra sin skade, men det kan vi ikke garantere Patrick eller nogen anden spiller for den sags skyld.

- Derfor ønsker Patrick at søge nye græsgange, hvor han sammen med en ny klub kan planlægge sit fremadrettede forløb og starte på en frisk. På den baggrund er vi blevet enige med Patrick om at ophæve kontrakten, så han i ro og mag kan finde sin nye klub.

Patrick Da Silva er selv glad for, at han nu kan bruge det næste stykke tid på at fokusere 100 procent på at tilrettelægge sit næste skridt i karrieren, men han lægger ikke skjul på, at han vil savne klubben og holdkammeraterne.

- Jeg har et stort ønske om at spille fast, og tanken om at kæmpe mig tilbage fra en skade og så blot ende på bænken, er ikke motiverende for mig. Derfor er Troels og jeg blevet enige om at ophæve kontrakten. Jeg vil i den grad savne holdkammeraterne og dagligdagen i klubben, da fællesskabet er helt unikt, men denne beslutning er taget med hjernen og ikke hjertet.

Den 22-årige forsvarsspiller opnåede 52 kampe for de blågule, og et enkelt mål blev det også til for den unge back.

Alle i Brøndby IF ønsker Patrick Da Silva alt det bedste i fremtiden.

Foto: Getty Images