Hjulsager: Vi gjorde det svært for dem

30.10.2016 19:20

- Det er lidt tid siden, vi har spillet en rigtig god kamp, men det synes jeg, vi gjorde i dag. Det var en rigtig dejlig sejr.

Sådan sagde Andrew Hjulsager kort efter 2-0-sejren over AaB på Brøndby Stadion. Sejren blev grundlagt af en tidlig straffesparkscoring af Teemu Pukki, og i anden halvleg lukkede og slukkede Kamil Wilczek.

Mens der var chancer til flere mål fra blågule fødder, følte midtbanespilleren, at Brøndby-spillerne havde fint styr på modstandernes offensive spillere.

- Jeg synes, vi havde fint styr på det. Der var et par personlige fejl, som gav dem nogle chancer, men ellers var vi i kontrol. Samtidig skabte vi chancer til flere mål, så alt i alt var det en rigtig god kamp.

- Vi ved alle, at denne spillestil kræver meget løbearbejde. Det leverede vi i dag, og det var med til at gøre det svært for dem at skabe de åbne chancer, hvor de spiller sig igennem vores kæder. Derudover har vi en rigtig god keeper og firebackkæde, som blandt andet var rigtig stærke på indlæg og dødbolde.

Sejren over AaB var den tredje i træk for de blågule. Sejrene over AGF og BK Frem var etmålssejre, som blev fightet hjem. Det er et kvalitetstegn, at holdet kan vinde på flere måder, mener Hjulsager.

- Vi har et stærkt hold med gode spillere, og når vi rammer vores topniveau, er vi rigtig stærke. De seneste kampe har vist, at vi er i stand til at vinde på flere måder. 

Foto: Getty Images