Tilbage til Frem-tiden II

25.10.2016 13:27

De var begge profiler i Brøndby IF. De var begge profiler i BK Frem. Søren Colding kiggede i går frem mod opgøret mod Frem i DBU Pokalen i morgen, og i dag er det så Kim Vilfort, der mindes sin tidligere arbejdsgiver i Sydhavnen.

- Det var jo der, jeg gik fra ”hyggebold” til elitefodbold, og så gik det stærkt. Det var der, jeg fik løftet det hele og spillet mig ind i ligafodbolden, hvis man kan sige det sådan.

- Jeg var superglad for de fire og et halvt år, jeg var der, og de har jo en væsentlig andel i min fodboldkarriere, fortæller Kim Vilfort, der som bekendt er chef for Brøndby Masterclass.

Selv om ”Ville” bliver betragtet som både en rigtig Brøndby-mand og en ægte Fremmer, så ser han på sin tid i klubberne med stor forskellighed.

- I Frem var vi halvtidsprofessionelle. Jeg arbejdede og læste til lærer ved siden af og trænede om eftermiddagen. I Brøndby blev jeg fuldtidsprof, og fodbolden blev et job. Så kulturmæssigt var det to forskellige ting.

- Jeg holder med Brøndby, men jeg følger da med i, hvordan det går Frem. Det gør jeg også med Skovlunde, hvor jeg kom fra, men jeg ser sjældent fodbold andre steder, end hvor Brøndby spiller, fortæller Vilfort, der tror på en Brøndby-sejr i morgen.

- Vi er favoritter, så selvfølgelig skal vi vinde den kamp. Frem har noget at spekulere på, for lige nu ligger de ikke til at komme med i slutspillet i 2. division, og selv om det er interessant med en kamp mod Brøndby IF, så er det nok vigtigere for Frem at komme i slutspillet. 

Hos vores hovedpartner, Bet25.dk, får du i skrivende stund odds 1.90, hvis du spiller på, at begge hold scorer i kampen.

Foto: Flemming Alø