120 trænere samlet til trænerdag i Brøndby IF

25.10.2016 14:30

Søndag den 23. november var 120 trænere fra Brøndby IF’s samarbejdsklubber samlet til en dag i fodboldens tegn på træningsbanen. Trænerdagen er en mulighed for, at trænerne i samarbejdsklubberne kan få et indblik i træningen i Brøndby IF og dermed hente inspiration med hjem til egne klubber.

Bent Christensen Arensøe, A+ træner i Brøndby IF, oplevede en inspirerende dag, hvor de mange trænerne deltog engageret i aktiviteterne.

- Trænerdagen var en dag, der stod i fodboldens tegn, og hvor temaet var fremadrettethed i spillet. Brøndby MasterClass-trænere viste nogle af de træningsøvelser og instruktionsmomenter, der bliver brugt i træningen på U8 til U19 i forhold til temaet.

- Vi oplevede nogle meget engagerede deltagere, som spurgte livligt ind til de enkelte øvelser på træningsbanen. Der blev snakket meget fodbold, og samtidig var der plads til masser af grin, når trænerne selv skulle prøve de øvelser af, som de normalt instruerer spillerne i.

- Vi i Brøndby IF vil gerne takke for det store stykke arbejde, der bliver lavet i samarbejdsklubberne hver eneste dag.

En inspirerende og sjov trænerdag blev afsluttet med søndagens Alka Superligakamp på Brøndby Stadion, hvor de blågule slog AGF med 1-0.