Tilbage til Frem-tiden

24.10.2016 11:50

Der er en direkte forbindelse mellem BK Frem og Brøndby IF. Der er rent faktisk flere - også på spillersiden. Der er Thomas Thøgersen. Der er Dan Eggen. Der er Christian Clem. Der er Kim Vilfort. Og der er Søren Colding.

Sidstnævnte er ikke en sjælden gæst i Valby Idrætspark, hvor Frem spiller deres hjemmekampe, og på onsdag er han også på plads i Sydhavnen.

- Jeg har jo fulgt Frem mere eller mindre fra før, jeg kunne gå. Min far og onkel spillede derude, fortæller Søren Colding.

- Desværre kommer jeg ikke så tit i Valby Idrætspark, som jeg gerne ville. Jeg har travlt med arbejdet, hvor jeg rejser meget, og jeg kommer faktisk oftere på Brøndby Stadion end i Valby Idrætspark.

Den tidligere Brøndby- og landsholdsback glæder sig til kampen i DBU Pokalen mellem Frem og Brøndby IF, og han er i den sjældne situation, at han kan være tilfreds uanset hvem, der ender som vinder.

- Det fede ved pokalkampe er, at alt kan ske. Men jeg tror, at Brøndby vinder – og kigger man på længere sigt og ser på hvem, der har chancer for at vinde DBU Pokalen, så er Brøndbys chancer nok bedre end Frems.

- Og så ser jeg jo også hellere, at det er en klub, jeg holder med, der vinder den titel end andre klubber i Københavns-området.

Der er rift om billetterne til pokalopgøret mod Frem på onsdag i Valby Idrætspark kl. 20:15. Du kan se mere omn billetkøb her.

Foto: Getty Images