Mukhtar: Dejligt med en sejr

23.10.2016 20:58

AGF var aftenens modstander på Brøndby Stadion, og det endte med at blive en spændende kamp, da gæsterne jagtede det udlignende mål de sidste 10 minutter.

Hany Mukhtar scorede kampens eneste mål, og den offensive midtbanespiller blev også kåret til kampens spiller af fansene på stadion.

- Det er måske ikke det flotteste mål, jeg har scoret, men det var rart at se den gå ind.

- Der var lidt langt mellem de store chancer, så det gav lidt ro på at komme foran, sagde den tyske matchvinder efter kampen.

Download appen "Brøndby Indefra" her

Med sejren rykker Brøndby IF igen op på andenpladsen i Alka Superligaen, men placeringen i tabellen er ikke det, Hany Mukhtar fokuserer på.

- Det er altid sjovest at ligge med i toppen af en turnering, men vi er et ungt hold, så vi fokuserer hele tiden kun på en kamp af gangen. Vi vil hele tiden gerne forbedre os, og jeg synes, at vi specielt i første halvleg spiller flot fodbold i dag.

- Men vi leder efter den stabilitet, vi havde tidligere i foråret. Den kommer kun gennem hårdt arbejde, og det hårde arbejde lægger vi hver dag på træningsbanen, lyder det fra Mukhtar, der igen var imponeret af fansene på Brøndby Stadion.

- De er Danmarks bedste fans. Nu har vi mødt alle hold i ligaen, og Brøndbys fans er i en klasse for sig.

Næste gang Brøndby IF er i aktion på Brøndby Stadion er allerede på søndag, hvor AaB kommer på besøg. Du kan købe billet til kampen her.

Foto: Getty Images