U17-talent forlænger sin aftale

21.10.2016 12:30

Det unge offensivtalent, Ertugrul Teksen, har sat sin signatur på en ny kontrakt med Brøndby IF. Den nye aftale betyder, at Ertugrul er at finde i klubben i resten af ungdomsårene.

Frank Hjortebjerg, træner for U17-mandskabet, er meget tilfreds med nyheden. Han er glad for at have en spiller som Ertugrul på sit hold, der er i stand til at afgøre kampe på egen hånd.

- Vi er rigtig glade for, at Ertu er Brøndby-spiller de næste par år. Han er en spændende spiller. Han er en individualist, og han har mange kampafgørende aktioner, og samtidig har han lagt på i forhold til at bidrage til fællesskabet og være en gevinst på andet end at skulle afgøre kampe selv.

- Det bliver spændende at følge ham fremadrettet. Han er en spiller, vi ikke har så mange af, slutter U17-træneren.

Hovedpersonen selv er også meget tilfreds med kontraktforlængelsen.

- Jeg er utrolig glad, og det er rigtig godt for mig og min familie. Det er dejligt at se, at det hårde arbejde betaler sig. Jeg er sikker på, at det er her i klubben, jeg skal fortsætte min udvikling. Jeg har været her i mange år, jeg kender mange i klubben, hvor jeg har spillet i mange år.

16-årige Ertugrul Teksen har spillet i Brøndby IF siden 2007. 

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).