Spiller hos Bet25 for velgørenhed

21.10.2016 15:00

I Brøndby IF’s Alka Superligatrup er der en betting-gruppe, der består af Frederik Rønnow, Christian Nørgaard, Frederik Holst og Christian ”Greko” Jakobsen.

De fire spillere morer sig med at spille for sjov på forskellige kampe, men nu skal de til at spille for alvor. Sammen med Brøndby IF’s hovedpartner skal de nemlig til at spille for velgørenhed.

- Vi har aftalt med Bet25, at de som selskab og os som gruppe sætter 2.500 kroner hver ind på en konto hos Bet25, og så er det os spilleres opgave at få det beløb til at vokse sig så stort som muligt.

- Når vi går på vinterferie lukker vi kontoen ned, og de penge der står på den, vil vi så give til et velgørende formål. Vi vil ikke fortælle endnu, hvilket formål pengene skal gå til, for hvis vi mod forventning går hen og taber alle pengene, så skal der ikke sidde nogen tilbage og ærgre sig, fortæller Christian ”Greko” Jakobsen.

Hos Bet25 glæder man sig til at se, hvor langt spillerne kan drive puljen.

- Det bliver spændende at se, hvor dygtige spillerne er til at bette. Vi holder selvfølgelig løbende øje med deres indsatser på de respektive kampe, og engang i mellem offentliggør vi deres valg af spil, så man kan vælge at spille på det samme som spillerne, fortæller Søren Pedersen, der er chef for sponsorater og markedsføring hos Bet25.

Søren Pedersen har også et lille es i ærmet.

- Skulle spillerne tabe alle pengene på kontoen, så går Bet25 ind og lægger 5.000 kroner, som spillerne så kan overdrage til et godt formål efter deres valg. Men det regner vi selvfølgelig ikke med bliver nødvendigt, for beløbet skulle jo gerne blive væsentlig større gennem spillernes indsats.

Følg med på Bet25.dk, hvor du løbende kan følge med i, hvordan det går for de fire spillere i deres mission.