Strudal efter reserve-remis: Mange positive takter

17.10.2016 17:00

Brøndby IF tog imod FC Nordsjælland i Reserveligaen, og det endte præcis som i Alka Superligaen i går. Begge hold fandt vej til nettet en enkelt gang, og da Mark Strudal gjorde status, fremhævede han flere positive elementer.

- Vi snakkede inden kampen om, at vi er en broget flok af spillere. Der er unge spillere, som er oppe at snuse til et nyt system, der er spillere, der kæmper for spilletid i Alka Superligaen, og der er spillere, som kæmper for nye kontrakter i klubben.

- Det var vigtigt, at vi gik ud og præsterede som et hold, fordi så vil hver enkelt spiller også tage sig bedre ud. Jeg synes, at der overordnet set var mange positive takter i kampen. De unge Masterclass-spillere gjorde en god figur, vi fik scoret et rigtig flot mål, hvor vi brød igennem midt for mål, som vi gerne vil, og så spillede vi en rigtig flot anden halvleg, selvom vi var en mand i undertal. Det var en meget åben kamp, hvor begge hold havde chancer i begge halvlege.

De blågule blev reduceret til 10 mand, kort før dommeren fløjtede til pause, da han viste Rodolph Austin det røde kort. Det tvang Strudal til at foretage nogle taktiske ændringer.

- Der var meget, der ændrede sig i pausen. Vi ændrede vores taktiske koncept og gik fra 4-3-1-2 til at spille 4-4-1. Vi var klar over, at vi i peioder ville komme til at stå mere kompakt i kæderne, men i anden halvleg er vi bedre end i første. Anden halvleg er et klart niveau højere på aggressivitet, attitude og lederskab. 

Christian "Greko" Jakobsen scorede målet for Brøndby IF. 

Foto: Getty Images

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).