Uafgjort i Farum

16.10.2016 17:52

Kunstgræstæppet i Farum lagde bane til dagens kamp for Brøndby IF i Alka Superligaen, hvor FC Nordsjælland var modstanderen. Det blev et opgør med chancer i begge ender, og begge hold fik scoret en enkelt gang. Dermed endte kampen uden vinder.

Kampen blev i de første 45 minutter et opgør uden de helt åbne chancer. Hjemmeholdet blev presset langt tilbage på banen i store dele af halvlegen, og de mange røde spillere i den nordsjællandske defensiv gjorde det svært for Brøndby-holdet at komme til de helt åbne chancer.

Anden halvleg bød på mere af det samme i de første ti minutter, men så blev Godsway Donyoh pludselig fri på kanten af feltet i en omstilling, og han sendte bolden ind bag Frederik Rønnow til en føring til hjemmeholdet.

Brøndby IF satsede mere fremad efter scoringen, og det gav flere omstillinger til FC Nordsjælland, men flere gange alene med Frederik Rønnow måtte hjemmeholdet se landsholdskeeperen vinde duellerne.

Brøndby kom til flere store chancer til Wilczek, Kliment, Larsson og Röcker, men ind ville bolden ikke. Forløsningen kom efter 83 minutter. Kliment tog et par træk med bolden uden for feltet, og med venstrefoden sparkede han bolden over i det lange hjørne til 1-1.

De blåklædte Brøndby-spillere jagtede 2-1-scoringen, men der blev ikke scoret yderligere, og derfor endte opgøret 1-1.

Du kan se fakta fra opgøret ved at klikke her

På søndag den 23. oktober gæster AGF Brøndby Stadion, hvor der er kickoff kl. 18:00. Du kan købe billet til kampen til halv pris, hvis du køber billetten inden kl. 23:59 i dag. Køb dine billetter til kampen mod AGF her.