Landsholdsupdate: Debut til Kamil Wilczek

12.10.2016 14:32

12 Brøndby-spillere har været i landsholdsaktion over den seneste uge. På brondby.com ladede vi i sidste uge op til landskampen mellem Polen og Danmark ved at udfordre Kamil Wilczek og Frederik Rønnow. Den duel vandt Rønnow, men da de to mandskaber stod over for hinanden i Warszawa, var udfaldet et andet.

Hverken Wilczek eller Rønnow kom i aktion i kampen, som Polen vandt 3-2, men til gengæld fik angriberen sin landsholdebut, da Polen i går slog Armenien med 2-1. Rønnow så også til fra bænken, da Montenegro tog fra København med en 1-0-sejr i bagagen.

Teemu Pukki scorede til 1-0 i Finlands 3-2-nederlag mod Island, og Superliga-topscoreren var igen i aktion mod Kroatien, hvor finnerne tabte 1-0. Pukki fik fuld tid i begge kampe. 

Marcos Ureña rejste til Krasnodar, hvor Costa Rica skulle spille venskabskamp mod Rusland. Ureña var med fra start, og han spillede 70 minutter i Costa Ricas 4-3-sejr.

De danske U21-drenge har også været i aktion. Andrew Hjulsager, Christian Nørgaard og Frederik Holst var alle i startopstillingen, da Danmark slog Bulgarien med 3-0. I gårsdagens 4-1-sejr over Luxembourg var Hjulsager og Nørgaard med fra start, og førstnævnte tegnede sig for 2-0-scoringen. De to sejre afsluttede en imponerende kvalifikation for de danske U21-spillere, som noterer sig for ni sejre og én uafgjort i 10 kampe og en målscore på 24-3.

Islandske Hjörtur Hermannsson var også i aktion i kvalifikationen til U21-EM til sommer. I gruppe tre kæmpede Island med Frankrig og Makedonien om førstepladsen, og to sejre ville sende dem videre til EM. Det startede godt med en 2-0-sejr over Skotland, men det blev fulgt op af et 4-2-nederlag mod Ukraine. Dermed sluttede Island på tredjepladsen, mens Makedonien vandt gruppen. Hermannsson fik fuld tid i begge kampe.

Rezan Corlu var udtaget til det danske U20-landshold. De mødte Finland og Sverige i to venskabskampe, og offensivspilleren fik spilletid i begge kampe. Første kamp endte med en 3-1-sejr over Finland, hvor Corlu blandt andet markerede sig med en assist. I andet opgør vandt danskerne 1-0, og her kom han ind fra bænken.

Slutteligt var Jacob Pryts Larsen, Joel Kabongo og Andreas Kaltoft i aktion med U19-landsholdet, og du kan læse mere om deres præstationer her

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).

Foto: Getty Images