Kulturnat på Brøndby Stadion - se aktiviteterne her

04.10.2016 17:55

Fredag den 7. oktober 2016 afholdes ”Brøndby Kulturnat” i Brøndby Kommune.

Det er Brøndby IF selvfølgelig en del af, og der bliver mulighed for at få et par gode oplevelser med hjem fra Danmarks mest stemningsfyldte stadion.

Kl. 17:00, 19:00 og 21:00 er der rundvisning på stadion med vores legendariske rundviser, Jan Johansen, der har været en del af Brøndby IF i over 30 år. Han deler som altid flittigt ud af de gode historier og sjove anekdoter - fra dengang far var knægt og frem til i dag.

Under Loxam-tribunen på den østlige side af stadion kan du prøve lykken i den andedam, Brøndby Strand Gymnastikforening har sat op, og kl. 18:00 samme sted kan du opleve de dygtige dansere fra danselinjen på Brøndby Idrætsefterskole. Danserne lærer også fra sig, så der er rig mulighed for at få flyttet fødderne i takt til god musik.

Kl. 19:00 bliver den første kamp på den opsatte pannabane sat i gang, og er du frisk på at prøve kræfter med streetfodbold, så er det bare om at hoppe ind på banen, men pas på at der ikke bliver lavet en panna (tunnel) på dig, for så har du nemlig tabt kampen.

BG-band giver koncert fra kl. 21:00. Det er Brøndby Gymnasiums band, der spiller op til sang og dans.

Uden for stadion på den gamle cricketbane er der mulighed for at spille Ultimate. Det kan bedst beskrives som amerikansk fodbold med en frisbee, og der spilles fra kl. 17:00, og indtil mørket har lagt sig over banen.

Kulturnat-programmet for hele kommunen kan i øvrigt ses her.

Næste gang, der spilles fodbold i Alka Superligaen på Brøndby Stadion, er søndag den 23. oktober kl. 18:00, hvor AGF kommer på besøg. Du kan købe billet til kampen her.