13.03.2016      Brøndby IF      1-0                 Randers FC
09.08.2015      Randers FC      3-3                 Brøndby IF
31.05.2015      Randers FC      1-1                 Brøndby IF
02.11.2014      Brøndby IF      1-0                 Randers FC

Hjörtur Hermannsson (3 point)
Andrew Hjulsager (6 point)
Mads Agesen (6 point)

Vinkler om kampen
Det er Superligakamp nr. 31 mellem Brøndby IF og Randers FC. Statistikken siger 16 sejre til Brøndby IF, syv uafgjorte og syv nederlag samt en målscore på 48-29 set med Brøndby IF’s øjne.

Brøndby IF er uden nederlag i de seneste fem Superligakampe mod Randers FC, der er endt med tre sejre og to uafgjorte. Hvis det bliver til point mod Randers FC, vil det være første gang, at Brøndby IF er ubesejret i seks Superligakampe i træk mod Randers FC.

Hvis Brøndby IF besejrer Randers FC, vil det være første gang siden april-maj 2016, at Brøndby IF vinder to Superliga-hjemmekampe i træk. Hvis det også bliver til et clean sheet, vil det være første gang siden februar-april 2016, at Brøndby IF holder nullet i to Superliga-hjemmekampe i træk.

Brøndby IF har mødt Randers FC i tre tidligere Superligakampe i oktober, der alle er endt med sejr til Brøndby IF. Faktisk har Brøndby IF ikke tabt en Superligakamp i oktober siden 2012, hvilket efterfølgende har givet Brøndby IF fire sejre og seks uafgjorte.

Ud af de 30 tidligere Superligakampe mod Randers FC har Brøndby IF scoret først i 18 tilfælde, hvilket har resulteret i 16 sejre, én uafgjort og ét nederlag. Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 11 tilfælde, hvilket aldrig har givet Brøndby IF én sejr, men fem uafgjorte og seks nederlag.

De 77 mål i de 30 tidligere Superligakampe mellem Brøndby IF og Randers FC er meget skævt fordelt. Således er knap 30 pct. af målene (22) scoret i første halvleg, hvorimod mere end 70 pct. af målene (55) er scoret i anden halvleg med 26 scoringer alene i det sidste kvarter (76’-90’).

Samtlige tre Superligakampe, som Brøndby IF tidligere har spillet på datoen 2. oktober, er endt med sejr til Brøndby IF. Alle tre kampe var i øvrigt hjemme på Brøndby Stadion, senest i 2011, hvor Lyngby BK blev besejret med 1-0.

Hvis Brøndby IF formår at score mod Randers FC, vil det være ottende Superliga-hjemmekamp i træk med scoring. Det præsterede Brøndby IF senest i perioden november 2013-august 2014, hvor det blev til 13 hjemmekampe i træk med scoring.

Hvis Brøndby IF får tilkendt et straffespark mod Randers FC, vil det være klubbens straffespark nr. 100 i Superligaen. De 99 tidligere spark er blevet omsat til mål i 77 tilfælde, hvorimod 22 spark er blevet misbrugt.

Kilde: danskfodbold.com