Holst: Vi skal bygge videre

29.09.2016 12:41

I søndags var der kamp på Brøndby Stadion, og allerede denne søndag er spillerne tilbage på grønsværen. Brøndby-spillerne skal forsøge at følge op på sejren over OB, når tabellens nummer fire, Randers FC, kommer på besøg.

For Frederik Holst handler det nu om at bygge videre på den seneste sejr og arbejde på at gøre Brøndby Stadion til et svært sted at komme for modstanderne.

- Vi glæder os helt vildt til at komme i aktion igen. Nu spillede vi et par sørgelige kampe mod Viborg og Lyngby, men kom så tilbage på sporet mod OB, så nu skal vi bygge videre. Vi skal gøre vores stadion til et fort og ikke tabe så nemme point. Så planen er som altid tre point og en omgang god fodbold.

Mens Brøndby IF hentede tre point til kontoen i weekenden, løb Randers FC ind i et 4-0-nederlag, men fokus er rettet mod egne præstationer, forklarer Brøndby IF’s nummer 12.

- Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at Randers jagter oprejsning efter deres seneste kamp, men vi skal først og fremmest ud og bevise for os selv og for fansene, at vi kan præstere. Og så er vi naturligvis interesserede i at slutte godt af inden landskampspausen.

Om Holst er at finde i startopstillingen på søndag, må tiden vise. Mod OB dækkede han flere positioner på banen, men på trods af sejren var han ikke tilfreds med sin egen indsats.

- Det var min kamp nummer 137 for klubben, og det var suverænt den dårligste, jeg har spillet. Jeg ramte ikke dagen, og så er det mindste, man kan gøre, at knokle og løbe de meter, man kan.

Skal du på Brøndby Stadion for at støtte Holst og holdkammeraterne mod Randers FC? Du kan købe billetter her.

Hos vores hovedpartner, Bet25, får du i skrivende stund odds 1.85, hvis der bliver scoret over 2.5 mål i kampen. 

Foto: Getty Images