Cyklisterne indtog Brøndby Stadion med succes

29.09.2016 09:45

Da Brøndby IF i søndags tog imod OB, strømmede cyklisterne til Brøndby Stadion. I forbindelse med åbningen af den nye supercykelsti, som løber fra Ishøj gennem Vallensbæk, Brøndby og Hvidovre mod København, besluttede Brøndby IF i samarbejde med Supercykelstierne at sætte fokus på netop cykeltrafik.

I den forbindelse var der fri adgang til endetribunerne for alle, der tog cyklen til kamp. Det gjorde omkring 1.500 cykelfriske fans, og det var en stor succes.

- Vi er utrolig glade for, at vi har kunnet bidrage til at sætte fokus på den nye Supercykelsti. Det er vigtigt for os, at vi som fodboldklub kan være fortaler for tilbud som disse, der lægger op til fællesskab og motion. Vi kunne se, at det generelt spredte en god stemning på og omkring Brøndby Stadion, og at trafikafviklingen både før og efter kampen forløb godt, fortæller Jesper Jørgensen, administrerende direktør i Brøndby IF.

De mange cyklister fik ikke blot farve i kinderne og vind i håret. De hjalp også bilisterne omkring stadion. Trafikken gled nemlig bedre, end det normalt er tilfældet, forklarer Brøndby IF’s sikkerhedschef, Mickel Lauritsen.

- Når folk tager til arrangementer som fodboldkampe, samles der helt naturligt en stor gruppe mennesker på et lille sted, og det er også tilfældet, når tilskuerne skal hjem igen. Det kan resultere i kødannelser og forsinkelser i trafikken, men billedet var lidt anderledes på Brøndby Stadion i søndags.

- Kontrollørerne uden for stadion havde bedre arbejdsbetingelser i forhold til at få trafikken afviklet. Allerede en lille halv time efter kampens afslutning kørte trafikken relativt glat, så cyklisterne havde en god indvirkning på trafikken. 

Nedenfor kan du se nogle af billederne fra cykelarrangementet i weekenden, hvor en fan kunne køre hjem på en helt ny cykel.