Brøndby IF og hummel i historisk stort samarbejde

27.09.2016 09:55

Siden sommeren 2012 har hummel været tøjsponsor i Brøndby IF, hvor de har leveret spilledragt og træningstøj til alle hold - fra Alka Superliga-mandskabet til de yngste årgange i klubben.
 
Sådan bliver det også frem til sommeren 2022. Brøndby IF og hummel har nemlig i dag offentliggjort et historisk stort partnerskab for yderligere fem år, der træder i kraft, når den nuværende aftale udløber i sommeren 2017. Den nye aftale er den største af sin slags nogensinde mellem de to parter.
 
- Den nye aftale med hummel er historisk stor og passer som fod i hose med vores strategi 6.4, da den understøtter vores strategiske fokus i samarbejdet med vores partnere. I det nye partnerskab kommer vi sammen med eksperter fra hummel til at arbejde endnu tættere sammen om innovation og produktudvikling af trænings- og spillertøj, der skal understøtte vores strategi om presfodbold og øget digitalisering. Dette betyder, at det ikke blot økonomisk, men også strategisk, er en historisk vigtig aftale for os, lyder det fra kommerciel direktør i Brøndby IF, Henrik Reichel Bartholdy.
 
Med den nye aftale kommer hummel op på en periode på ti år som tøjsponsor for Brøndby IF, hvilket er anden gang det sker for hummel. Første gang var fra 1986-1996, hvor det blandt andet blev til fem danske mesterskaber, to pokaltitler og stor succes i europæisk fodbold, hvor semifinalen mod AS Roma i 1991 står mejslet fast i alle Brøndby-fans' hjerter. 
 
Hos hummel er man ligeledes tilfredse med den nye aftale med Brøndby IF.

- Brøndby IF er kronen på værket i vores danske satsning omkring fodbold, og det er ingen hemmelighed, at den nye aftale med Brøndby IF er det største danske klubsamarbejde, vi nogensinde har indgået. Vi har en klar ambition om, at vi sammen med Brøndby IF over de næste fem år skal udvikle og innovere professionelt fodboldtøj til gavn for alle klubber i alt fra seriebold til Alka Superligaen. Vi ved, at Brøndby IF har mange fans, som bærer blåt og gult dybt i deres hjerter, og vi er stolte over, at vi skal videreudvikle samarbejdet, siger den kommercielle direktør i hummel, Søren Lund. 
 
- Brøndby IF er en vigtig partner i vores øgede fokus på fodbold, og partnerskabet er i vores øjne det naturlige næste skridt for vores forretning. Vi er begejstrede for, at vi tager fem år mere som tøjsponsor for Danmarks største fodboldklub. Brøndby IF er nemlig en af de klubber, som skiller sig ud gennem deres historie, fankultur og stærke individer. Det er vi fans af. Vi har før skabt historie sammen, så vi er meget spændte på at fortsætte dette fællesskab med Brøndby IF og skabe ny historie, afslutter Søren Lund.
 
Fakta om samarbejdet mellem Brøndby IF og hummel
•    Det første samarbejde mellem Brøndby IF og hummel var i perioden 1986-1996
•    Brøndby IF og hummel vil med denne aftale i alt have arbejdet sammen i 20 år
•    Siden sommeren 2012 har hummel været tøjsponsor i Brøndby IF, hvor de har leveret spilledragt og træningstøj til alle hold - fra Alka Superliga-mandskabet til de yngste årgange i klubben
•    Aftalen løber frem til sommeren 2022 
•    Samarbejdet markeres inden kampen mod Randers den 2. oktober - læs mere på brondby.com fra den 28. september 2016 for at deltage i konkurrencen