Blandet weekend hos Masterclass

27.09.2016 10:52

Brøndby IF’s U15-, U14- og U13-hold var i aktion i weekenden, mens de to ældste hold, U17 og U19, var oversiddere. Det var en blandet omgang, da trænerne gjorde status – én sejr, én uafgjort og ét nederlag var udfaldet.

U15: Tredje uafgjorte resultat i sæsonen
I sidste runde kom Brøndby IF’s U15-drenge tilbage på sporet med sæsonens anden sejr, da de slog Slagelse med 3-0. Desværre lykkedes det ikke at følge op på sejren, da Lyngby i weekenden var modstanderen. For tredje gang i sæsonen gik spillerne fra banen, uden der blev fundet en vinder, og det resultat var meget fair, vurderer U15-cheftræner John Ranum.

- Vi havde forventet mere end 0-0 og måske også en sejr. I første runde slog vi dem 3-1, men vi havde samtidig forventet, at det ville blive en lige kamp. Det var meget chancefattigt, og spillet bølgede lidt frem og tilbage. Vi producerede tre fine chancer i første halvleg, og så hev Andreas en klasseredning frem i anden halvleg. Så kampen kunne have endt 1-1, men det var et fair resultat.

- Vi mangler lidt skarphed i øjeblikket, og det kan vi også se på målscoren, som hedder 7-6. Rent fysisk er vi vores modstandere en smule underlegne, og det betyder, at vi indimellem ikke kommer afgørende igennem. Der er et kæmpe potentiale på holdet, og det fysiske vil udligne sig på et tidspunkt. Men lige nu arbejder spillerne på at tillægge sig nogle egenskaber, som kan kompensere for den manglende fysik.

I næste uge møder U15-holdet FC København på hjemmebane.

U15: Lyngby BK – Brøndby IF 0-0 (0-0)

Startopstilling

Alexander Petræus – Giran Pyne-Cole – Andrew Oseni

Frederik Valdbjørn – Laurids Brandt Andersen

Lasse Mouritsen

Nikolaj Pedersen – Benjamin Juel-Berg – Oscar Salling – Matin Saleh

Andreas Pedersen

Bænken: Aske Babu Jensen, Mads Holten Christensen & Mathias Kvistgaarden

 

U14: 2-1-nederlag mod stærkt FCN-hold
Efter en succesfuld tur til Madrid var U14-spillerne tilbage i Danmark, og her mødte de FCN, som strøg til tops i træningsturneringen. De to mandskaber krydsede klinger i Madrid, hvor Brøndby IF måtte se sig slået med 1-0, og det blev desværre ikke til revanche i weekenden.

- Det var ikke en tæt kamp, og de var klart bedre end os. Jeg tror, de vandt skudstatistikken 12-2. Vi havde svært ved at presse dem og svært ved skabe noget, og det var godt for os, at Lucas stod en stærk kamp. Vi kom til et par indlæg, men vi var aldrig rigtig tæt på at få noget med fra kampen, selv om det ud fra resultatet kan ligne en tæt kamp, forklarer Morten Corlin.

- Det var vores første nederlag, og det minder lidt om sidste år, hvor vores eneste nederlag var mod Nordsjælland. Jeg er sikker på, at drengene nok skal rejse sig hurtigt, men ligne nu skal de fysisk ovenpå igen efter en turnering i Madrid med mange kampe.

Næste modstander for U14-holdet er B93.

U14: Farum BK – Brøndby IF 2-1 (2-0)
1-0 FCN (10. min.)
2-0 FCN (16. min.)
2-1 Janues Seehusen (61. min.)

Startopstilling

Youcef Mokdad – Oliver Lippert – Mihai Tudor

Rasmus Højlund – Oliver Jeppe

Anton Barlach

Victor Vasquez – Filip Andersen – Janus Seehusen – Marinus Larsen

Lucas Ziegler

Bænken: Simon Larsen & Sebastian Brodersen

 

U13: Overbevisende sejr over Køge
Det har været svingende på resultatfronten for Brøndby IF’s U13-hold. De har skiftevis vundet og tabt, og i denne weekend hentede de sæsonens tredje sejr. Køge var modstanderen, og de to hold gik til pause uden at finde vej til nettet, men i anden halvleg gik det stærkt, da Brøndby-spillerne satte trumf på.

- Vi startede fornuftigt de første ti minutter med et højt pres, og vi skabte en del fine chancer, så vi burde være foran i begyndelsen af opgøret. Men vi gav for meget initiativ væk til Køge, som satte en høj angriber ind, og herefter begyndte de at spille mange høje bolde op mod ham, og det gav lidt tumult.

- Men efter en målløs første halvleg fik vi snakket lidt i pausen, og i anden halvleg lykkedes vi rigtig fint med det, vi gerne vil. De kommer ikke til chancer ud over de frispark og lange bolde, som de sparkede i feltet efter deres angriber. Forskellen på første og anden halvleg er, at vi får omsat vores chancer til mål, og jeg synes, vi spillede to gode halvlege modsat sidst mod FCN, hvor vi faldt sammen i anden halvleg, sluttede Bo Nielsen. 

U13-holdet er oversidder i næste runde, men de får masser af kampe i benene, da de rejser til Tyskland og deltager i en turnering.

U13: Køge BK – Brøndby IF 2-4 (0-0)
0-1 Kasper Larsen
1-1 Straffespark, Køge BK
1-2 Simon Blæsdahl
1-3 Simon Blæsdahl
1-4 Kasper Larsen
2-4 Køge BK

Startopstilling

Kasper Larsen – Huseyin Tokat – Solomon Opoku

Kasper Heerfordt

Lukas Poulsen – Noah Broe – Hugo Ryg

Mikkel Hvenegaard

Bænken: Simon Blæsdahl, Dennis Arabaci & Mikkel Fredsgaard