Zorniger: Dejligt at betale vores fans tilbage

25.09.2016 19:27

Brøndby IF tog søndag eftermiddag imod OB i ellevte spillerunde i Alka Superligaen, og det blev til en komfortabel 3-0 sejr over de stribede fra Fyn. Efter kampen fangede brondby.com cheftræner Alexander Zorniger til en kommentar.

- Offensivt leverede vi en flot kamp. Det var en medrivende affære for folk på stadion, og det var dejligt at betale lidt tilbage til folk på tribunen efter et par sløje resultater. Ser man overordnet på kampen, så havde det ikke været ufortjent, hvis den var endt 8-4. Vi angreb kampen i hele første halvleg, mens vi i anden halvleg gik ind for at kontrollere spillet mere, samtidig med at vi blev ved med at skabe chancer.

- Kampen viste dog også, at der stadig er meget at arbejde videre med i vores defensive organisering. Vi ved, at vi kan score mange mål, men i takt med at modstanderne lærer os bedre og bedre at kende, så kræver det i resten af efteråret, at vi bliver endnu stærkere i vores defensive organisation. 

Hany Mukhtar blev valgt til ”Man of the Match” af tilskuerne på Brøndby stadion, og cheftræneren var da også tilfreds med den unge tyskers indsats i kampen.

- Mukhtar gjorde en god figur i dag og spillede en god første kamp efter sin skade. Især samarbejdet med Phiri og Hjulsager var stærkt, da de tre i den grad forstår og søger hinanden i opspillet.

- I midterforsvaret mærkede Hermannsson et lille stræk i baglåret i første halvleg, så vi tog ham ud i pausen for sikkerheds skyld. Albrechtsen kom ind og gav en masse stabilitet i defensiven med sin erfaring og var god til at dække af for de andre. Vi får brug for alle mand i den lange efterårssæson, så det var godt at se Martin falde naturligt ind i kampen.

Næste kamp for de blågule finder sted næste søndag, hvor modstanderen hedder Randers FC. Kampen spilles for tredje søndag i træk på Brøndby Stadion og der er kickoff kl.18:00.

Foto: Getty Images