Tre mål og tre point mod OB

25.09.2016 17:53

Alexander Zornigers Brøndby-mandskab kom tilbage på sporet med en sejr på 3-0 hjemme mod OB.

Det var et toptændt Brøndby-hold, der ventede OB, og det var lidt et under, at hjemmeholdet ikke var foran med et mål eller to inden for de første 15 minutter.

Største chance kom til Phiri, der fangede OB-keeperen langt ud af sit mål. Elegant lavede han en følt chip-bold, men sydafrikaneren måtte se bolde prelle af på indersiden af stolpen helt oppe i krydset.

Efterfølgende fortsatte Brøndby IF med at producere mange chancer, men da Christian Nørgaard trådte til i afslutterens rolle, blev det alvor. Nør samlede bolden op efter OB-keeperen ikke kunne holde et skud fra Mukhtar. Det resulterede i lidt klumpspil, men Nør læste situation godt, orienterede sig og sparkede sikkert bolden op i nettaget.

OB fik tilspillet sig en enkelt chance i det 27. minut, men Festersens afslutning tog Frederik Rønnow sig af med en lynhurtig reaktion.

Nørgaard var kun en mindre fantomredning fra Grytebust i OB-målet fra at blive dobbelt målscorer mod slutningen af halvlegen, hvor han trykkede hårdt af på kanten af feltet.

Det skulle dog nå et blive til endnu en scoring til Brøndby IF inden pausen. Tilbagevendte Hany Mukhtar brød frækt et opspil på OB’s banehalvdel, og han gik resolut mod mål og sparkede den ind bag Grytebust.

OB kom ud til anden halvleg med frisk energi og kom bedre med i kampen, men gæsterne kunne ikke spille sig frem til de åbne chancer mod Brøndby-målet.

Anden halvleg blev forholdsvis begivenhedsløs indtil det 77. minut, hvor Wilczek på fremragende vis spillede Teemu Pukki fri på kanten af offside, og alene med OB-målmanden svigtede Brøndby IF’s topscorer ikke.

I løbet af det sidste kvarter havde Andrew Hjulsager et par godt afslutninger, men tilskuerne fik ikke flere mål at juble over, og dermed sluttede opgøret med tre mål og tre point til Brøndby IF.