Phiri: Fansene giver os styrke og energi

25.09.2016 18:49

Lebogang Phiri var utrolig glad for, at han og holdkammeraterne kom tilbage på sporet med en 3-0-sejr over OB. Midtbanespilleren indrømmede efter kampen, at den seneste uge ikke har været den bedste for Brøndby-spillerne.

- Det er en rigtig dejlig følelse at komme tilbage på rette spor. Det har ikke været den bedste uge for os med to nederlag, men i dag kunne vi komme tilbage, og det gjorde vi foran egne fans med en 3-0-sejr.

- Da vi tabte i torsdags, sagde jeg, at vi behøvede fansenes opbakning, og det fik vi hele vejen i dag. Det giver os styrke og energi, så det var vigtigt, at fansene var med os, og at så mange kom til kampen.

I kampens indledning var Phiri utrolig tæt på at score en kandidat til sæsonens mål. Han så, at OB-målmanden var ude af sit mål, og derfor tog han chancen langt ude fra, men stolpen stod i vejen.

Allerede inden kampen havde spillerne talt om, at der kunne opstå sådanne muligheder.

- Inden kampen snakkede Nør og jeg om, at deres målmand ofte er langt ude af sit mål, så hvis vi fik muligheden, skulle vi forsøge os med en afslutning. Det fik jeg mulighed for, og jeg håbede den gik ind, for sådan så det ud, men det var desværre stolpe ud.

Foto: Getty Images