Phiri: Vi skal vise vores vindermentalitet

24.09.2016 09:10

I morgen venter OB på Brøndby Stadion, og det er en kamp, som spillerne i Brøndby-truppen ser frem til efter nederlaget til Lyngby torsdag aften.

- Lige nu har vi fået et realitetstjek. Vi skal bruge kampene mod Viborg og Lyngby som motivation til kampen mod OB. Det er første gang i sæsonen, vi har tabt to kampe i streg, men vi skal ikke gå i panik af den grund.

- Mod OB skal vi kigge tilbage på vores anden halvleg mod Lyngby, tage det med os og bygge videre på det – vise vores vindermentalitet og måde at spille på, som alle ved, vi kan, siger Lebogang Phiri, der vil tilbage til kernen på Alexander Zorningers Brøndby-mandskab.

- Vi er svære at spille imod, når vi spiller på vores egen måde, og det skal vi vise på søndag.

- Vi har vist, at vi stadig kan skabe mange chancer, men vi skal selvfølgelig score på dem. Spiller vi op til niveau, så kan vi slå alle hold – også OB i morgen, fastlår sydafrikaneren.

Hos vores hovedpartner Bet25 kan du få odds 3.85, hvis du spiller på, der scores præcis tre mål i kampen.

Hvis du ikke har billet til kampen mod OB, kan du søndag hoppe på cyklen og komme gratis til fodbold. Se mere her. Hvis du vælger at tage bilen eller offentlig transport, kan du købe din billet til kampen her.

Foto: Getty Images