- Vi skal løbe de ekstra meter

22.09.2016 11:45

Viceanfører Johan Larsson kigger frem mod aftenens kamp på udebane mod Lyngby, og det er en kamp, hvor højrebacken er helt klar over, hvad der skal til for at hente tre point.

- Vi skal back to basics – alt det, vi manglede i søndags, skal vi finde frem igen. Vinde vores dueller, løbe de ekstra meter. Det er det, det handler om først fremmest og ikke det flotte spil, understreger Johan Larsson.

- Vi har haft meget fremgang i sæsonen, hvor vi har været gode til at holde fødderne på jorden, og et nederlag er vi også ydmyge overfor. Der må vi analysere de ting, vi synes, der skal analyseres på, siger han og tilføjer:

- Men hvis vi spiller fodbold på den måde, vi vil spille på, så har vi en god chance for at tage de tre point, og det er det, vi går efter i dag.

Hos vores hovedpartner Bet25 kan du i skrivende stund få odds 3.15, hvis du spiller på at Brøndby IF scorer to gange mod Lyngby.

Allerede på søndag er der kamp igen på Brøndby Stadion, hvor kampen mod OB fløjtes i gang kl. 16:00. Du kan købe din billet her.

Foto: Getty Images