23.05.2012      Lyngby BK       1-0                 Brøndby IF
25.03.2012      Brøndby IF      2-1                 Lyngby BK
02.10.2011      Brøndby IF      1-0                 Lyngby BK
20.05.2011      Lyngby BK       1-2                 Brøndby IF
06.03.2011      Brøndby IF      1-1                 Lyngby BK

Karantæne ved næste advarsel
Philip Rasmussen (3 point)
Christian Nørgaard (3 point)

Vinkler om kampen
Det er Superligakamp nr. 49 mellem Lyngby BK og Brøndby IF. Statistikken siger 24 sejre til Brøndby IF, 10 uafgjorte og 14 nederlag samt en målscore på 90-59 set med Brøndby IF’s øjne.

Hvis Brøndby IF formår at besejre Lyngby BK, vil det være Brøndby IF’s 25. Superligasejr over Lyngby BK. Pudsigt nok er sejrene fordelt helt ligeligt mellem hjemmebane og udebane, hvilket i øvrigt også er tilfældet for de uafgjorte kampe og nederlagene.

Brøndby IF er ubesejret i de seneste syv Superliga-udekampe, hvor det er blevet til seks sejre og én uafgjort. Det er Brøndby IF’s bedste serie med point på udebane siden september 2013-marts 2014, hvor de blev til ni udekampe i træk med point.

Såfremt det bliver til sejr mod Brøndby IF, vil det være klubbens udesejr nr. 175 i Superligaen. Det svarer til maksimumpoint i knap 42 pct. af samtlige spillede Superliga-udekampe siden 1991.

En Superligakamp mellem Lyngby BK og Brøndby IF er kun én gang endt helt uden scoringer, hvilket er knap 23 år siden. Ellers er der traditionelt mange mål i de indbyrdes Superligakampe, idet der gennemsnitligt er scoret 3,1 mål pr. kamp.

Såfremt Brøndby IF scorer mod Lyngby BK, vil det være 12. Superligakamp i træk med scoring. Det vil i givet fald være første gang siden oktober 2010-april 2011, at Brøndby IF får scoret i mindst 12 Superligakampe i træk.

Brøndby IF har vundet de 14 seneste Superligakampe mod Lyngby BK, hvor Brøndby IF har scoret kampens første mål. Samlet set har Brøndby IF scoret først i 27 af de 48 tidligere Superligakampe mod Lyngby BK med 22 sejre, tre uafgjorte og to nederlag som resultat.

Johan Larsson vil med blot 10 minutter spilletid mod Lyngby BK passere 5.000 spilleminutter i Superligaen. Da han blot har brugt 57 Superligakampe på at nå dertil, har han kun misset 140 spilleminutter i Superligaen som følge af én udskiftning (62 minutter) og én indskiftning (78 minutter).

Torsdag er den næstmindst benyttede ugedag til afvikling af Superligakampe, kun undergået af tirsdag. For Brøndby IF har det på det seneste været opmuntrende at spille på udebane på en torsdag, idet de to seneste opgør begge har givet en sejr på 2-0.

Kilde: danskfodbold.com