Blandede oplevelser for de yngste Masterclass-hold

20.09.2016 12:49

Søndag var Brøndby IF’s U15-hold på udebane i Slagelse, og det resulterede i en sikker 3-0–sejr. Anderledes gik det for U13-holdet, som tog hjem fra Farum med et nederlag på 6-0 i bagagen.

U15: Tålmodighed bag sikker sejr
Efter to uafgjorte resultater i træk hentede U15-holdet i weekenden en sejr, da de var på besøg i Slagelse. John Ranum forventede, at det kunne blive en kamp, hvor modstanderen ville stille sig dybt og lukrere på kontraer.

Det var også tilfældet, men Brøndby-spillerne udviste stor tålmodighed, og det resulterede i tre scoringer i første halvleg.

- Spillere i denne alder kan have udfordringer med at åbne de meget kompakte hold. Slagelse gik ind til kampen på samme måde, som vi oplevede i kampen mod HIK. De satsede 100 procent på omstillinger og stod meget kompakt.

- De var ligeglade med, om vi havde bolden, og det kan være en udfordring, hvis der går for lang tid, uden man får scoret. Det gav vores spillere lidt ro, at vi kom tidligt foran. Efter scoringen skal spillerne have ros for at spille med stor tålmodighed.

Pausestillingen på 3-0 var for stor til, at Slagelse kunne true Brøndby IF i anden halvleg, og derfor kørte spillerne stille og roligt sejren hjem efter pausen.

- Anden halvleg var ren cruise control fra vores side. De forsøgte at presse os lidt i de første minutter af anden halvleg, men derefter faldt de tilbage igen, og vi havde styr på kampen. De blev farlige to gange på deres omstillinger, men i resten af opgøret havde de rigeligt at se til ved at forsvare.

Slagelse B&I – Brøndby IF 0-3 (0-3)
0-1 Mads Holten Christensen (3. min.)
0-2 Matin Saleh (17. min.)
0-3 Lukas Karlsson (31. min.)

Startopstilling

Alexander Petræus – Giran Pyne-Cole – Mathias Kvistgaarden

Mads Holten Christensen – Laurids Brandt Andersen

Lasse Mouritsen

Nikolaj Pedersen – Benjamin Juel-Berg – Lukas Karlsson – Matin Saleh

Tobias Juul

Bænken: Oscar Salling (48. min.), Frederik Valdbjørn (44. min.) & Andrew Oseni (ind 36. min.)

U13: Nederlag på trods af god første halvleg
To sejre og to nederlag er status for Brøndby IF’s U13-hold efter weekendens opgør på udebane mod Farum BK. På papiret ligner det en ensidet forestilling, men de blågule spillere kunne med lidt større kvalitet i afslutningerne være gået til pause med en føring.

- Vi startede kampen, som vi gerne ville. Vi fik lagt et højt pres, vi viste god energi, og vi fik skabt nogle store chancer, som vi skal score på. Men i sådan nogle kampe går det ofte sådan, at når man ikke får udnyttet sine chancer, så lægger bolden pludselig i det modsatte mål, forklarede Bo Nielsen.

- De skabte en del chancer i første halvleg, og det samme gjorde vi. Vi havde de største chancer, og derfor skal vi score først, og vi burde føre med et par stykker ved pausen, men i stedet var de foran 1-0.

I anden halvleg gik det dog pludselig stærkt. Fem gange lykkedes det for hjemmeholdet at finde vej til nettet, og derfor var cheftræneren naturligvis ikke tilfreds med præstationen.

- Vi vidste, det kunne blive en svær kamp, men den må aldrig ende 6-0. De scorede tre mål i løbet af syv minutter, og der skal vi sætte en prop i, men det formåede vi ikke.

- Vi er slet ikke tilfredse med hverken vores indsats eller udtryk i anden halvleg. De scorede fire mål på omstillinger, som vi havde snakket om, at vi skulle være på vagt over for.

U13: Farum BK – Brøndby IF 6-0 (1-0)

Startopstilling

Kasper Larsen – Benjamin Rasmussen – Solomon Opoku

Jonas Steenbæk

Lukas Poulsen – Noah Broe – Deniz Arabaci

Melih Avci

Bænken: Kasper Heerfordt, Lucas Boksa & Huseyin Tokat

 

Foto: Arnason.dk