Stor stigning i sæsonkortsalget til Brøndby Stadion

05.09.2016 11:15

Flere og flere ønsker at have en fast plads på Brøndby Stadion, når de kommer for at se Brøndby IF spille. Det må være konklusionen, man drager, hvis man kigger på salget af sæsonkort til Danmarks mest stemningsfyldte fodboldstadion.

Salget af sæsonkort ligger nemlig allerede på nuværende tidspunkt 20 procent højere end det samlede salg af sæsonkort og forårssæsonkort for hele sidste sæson. I rene tal betyder det, at salget indtil videre er steget fra ca. 5.300 sæsonkort til ca. 6.400.

Fordelene ved at have sæsonkort til Brøndby Stadion er ikke længere kun den billige og nemme adgang til hjemmekampene i Alka Superligaen og hjemmekampe i DBU Pokalen.

Ud over den gode sæsonstart og implementeringen af den nye spillestil så peger marketingchef Thomas Skov Petersen på de mange nye sæsonkortfordele som en del af forklaringen på det stigende sæsonkortsalg.

- Sæsonkortet giver som altid adgang til hjemmekampene i Superligaen og DBU Pokalen, men vi har længe arbejdet på at gøre det endnu mere attraktivt at have et sæsonkort. Med priser fra 995 kr. er sæsonkortet i forvejen et økonomisk attraktivt produkt for vores fans, men vi er en klub, som lever og ånder for fællesskabet, så vi ville gerne belønne vores sæsonkortholdere med endnu flere fordele.

- Derfor tilbyder vi nu vores sæsonkortholdere, at de kan tage en ven med på deres sæsonkort til fem kampe i løbet af sæsonen, ligesom de får forkøbsret til billetter til store kampe som mod FCK i Parken eller europæiske kampe og 10 procent rabat i Brøndby Shoppen, fortæller Thomas Skov Petersen. 

Som en del af strategi 6.4 er dialogen og samarbejdet med fans et afgørende punkt, og derfor har man i samarbejde med fans udviklet ”Tribunepuljen”, hvor klubben giver penge tilbage til fansene.

- ”Tribunepuljen” opstod i fællesskab med vores fans, da vi har et fælles ønske om et stemningsfyldt Brøndby Stadion. Hver gang sæsonkortsalget når en fast milepæl, udløses der derfor dele af provenuet af sæsonkortsalget til Sydsiden. Og indtil videre har vi udbetalt 50.000 kroner til fanarbejdet på Sydsiden, forklarer marketingchef Thomas Skov Petersen.

Du kan købe dit sæsonkort og se alle fordelene ved det ved at trykke her.