U17-sejr udløste støvlevask til trænerne

01.09.2016 12:33

Hvis der skulle komme lidt ekstra jord på støvlerne under dagens træning for Brøndby IF’s U17-hold, vil spillerne formentlig ikke ærgre sig. De står nemlig ikke selv for støvlevasken.

De blågule spillere hentede sæsonens tredje sejr ud af tre mulige i går på udebane mod HB Køge. Da resultat lød på 3-0, som betyder, at holdet har holdet buret rent i sæsonens tre første kampe, skal trænerteamet bestående af Frank Hjortebjerg, Martin Jensen og Martin Retov nemlig i arbejdstøjet.

- Vi skal vaske støvlerne i dag. Vi har en regel om, at hvis vi vinder tre kampe i træk, og vi samtidig holder nullet i alle tre kampe, så vasker trænerne spillernes støvler. Jeg er da sikker på, at drengene nok skal se, om de kan træde i en hundelort derude, og mon ikke de går gennem skoven efter træning – men det er fint, det gør vi med glæde efter tre fine kampe.

3-0-sejren var sæsonens største sejr, og modsat de første to kampe var Frank Hjortebjerg godt tilfreds med, at hans spillere var bedre til at fastholde initiativet gennem hele kampen.

- Vi får endnu en gang en god start på kampen, hvor vi kontrollerer, og vi har meget spil på HB Køges banehalvdel. Vi har bolden meget, vi skaber chancer, og vi får også scoret to mål i første halvleg. I pausen taler vi om, at HB Køge netop var bagud 2-0 mod FC Midtjylland, men de vendte kampen og vandt 4-2, så vi skulle fastholde initiativet. Vi gik ud for at vinde anden halvleg, og det lykkedes for os, sluttede U17-cheftræneren.

Dermed er Brøndby IF’s U17-hold kommet fra land med ni point i sæsonens første tre kampe, og dertil hører en målscore på 6-0. I kampen fik Jacob Rasmussen sin debut, da han blev skiftet ind efter 69 minutter.

U17: HB Køge – Brøndby IF 0-3 (0-2)
0-1: Frederik Nørrestrand
0-2: Jesper Lindstrøm (straffe)
0-3: Anton Hendriksen

Startopstilling

Jesper Lindstrøm – Muamer Brajanac – Magnus Warming

Andreas Pyndt – Mikkel Eslund

Morten Frendrup

Lucas Steen – Benjamin Laursen – Anton Hendriksen – Frederik Nørrestrand

Mads Hermansen

 

Bænken: Ertugrul Teksen (Ind 52. min.), Roni Arabaci (Ind 65. min.) og Jacob Rasmussen (Ind 69. min.).

I videoen nedenfor kan du høre U17-spillerne synge sejrssang efter 3-0-sejren. 

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap). 

Du kan ligeledes komme med bag kulisserne i Brøndby IF og Brøndby Masterclass gennem den nye app, Brøndby Indefra. Den kan du hente her