Brøndby IF siger farvel til Jesper Juelsgård

31.08.2016 16:00

Brøndby IF har på sidste dag af denne sommers transfervindue accepteret et bud fra den aarhusianske Superligaklub AGF på forsvarsspilleren Jesper Juelsgård, og den 27-årige forsvarsspiller skifter dermed med omgående virkning til det aarhusianske mandskab.

Med manglende udsigt til spilletid accepterede Brøndby IF buddet fra AGF, og det er et skifte som sportsdirektør Troels Bech finder fornuftigt for begge parter.

- Vi har i dag sagt farvel til Jesper Juelsgård, og vi ønsker Jesper og hans familie alt det bedste i Aarhus. Det har været begrænset med spilletid for Jesper, og da det ikke lå i kortene, at Jesper skulle få mere spilletid, så har vi sammen med Jesper arbejdet på en god løsning for alle.

- Vi har nu fundet en løsning, som alle parter er tilfredse med. Jesper har været utrolig vellidt af alle i klubben og i det år, han har været i klubben, har han vist sig som en ægte professionel med den rette indstilling til træning og til kamp. Det vil vi gerne takke for.

Jesper Juelsgård kom til Brøndby IF sidste sommer fra den franske klub Evian TG og opnåede 26 kampe for de blågule.

Brøndby IF’s næste kamp på Brøndby Stadion er mod Viborg FF den 18. september kl. 16:00. Du kan købe din digitale billet lige her.