Hermannsson efter Derbyet: Det var en stor oplevelse

29.08.2016 07:50

Den islandske midterforsvarer med nummer 6 spillede hele kampen mod FC København. Det var Hjörtur Hermanssons første bekendtskab med Derbyet, og det gjorde indtryk på ham. 

- Det var en stor oplevelse. Det er en stor kamp, og det er de kampe, man gerne vil spille som fodboldspiller. 

- Det var en hård kamp. En tæt kamp, som vi måske kunne have vundet til sidst. Vi pressede i hvert fald på i forsøget på, at det skulle lykkes.

Specielt i første halvleg var der en del at se til for Brøndby IF’s defensiv, men islændingen havde tiltro til sig selv og sine holdkammerater hele vejen igennem.

- Jeg troede på mig selv derinde, også i første halvleg, hvor vi havde lidt at se til. Vi spillede ikke vores eget spil, som vi ved, vi kan, men efter pausen var det som om, at hele holdet troede mere på sig selv og hinanden. Det var tydeligt at se på banen, at vi satte dem under pres og skabte chancer. 

Det uafgjorte resultat var der ikke ligefrem jubel over, men en snert af tilfredshed var der at spore hos Hermannsson. 

- Det er bedre end at tabe, men det så jeg os aldrig gøre. Selv om vi kom bagud, troede vi på, at vi kunne vende det. Vi går nu til landsholdspause på førstepladsen, men det havde været rart med sejren og være alene på toppen.

LÆS OGSÅ:
- Uafgjort mod FC København
Rønnow: Dejligt at kunne bidrage til holdet
- Hjulsager: Anden halvleg er pil op