Uafgjort mod FC København

28.08.2016 18:11

Dagens Derby på Brøndby Stadion var et topopgør mellem rækkens nummer et og rækkens nunmmer to. Kampen blev spillet i et højt tempo, som resulterede i mange dueller og en del frispark. Efter eftermiddagens opgør er alt status quo i toppen af tabellen, da kampen endte uden vinder.

Første halvleg blev en intens affære, der bød på mange nærkampe og dueller, dog uden at byde på mange åbne chancer. 

Hjemmeholdet pressede gæsterne over hele banen, men det kom ikke til at udmønte sig i de store tilbud til Pukki og Wilczek i front.

FC København kom til et par chancer inden pausefløjtet. En af dem endte i nettet, da Pavlovic satte panden på et indlæg, og sendte bolden ind bag en chanceløs Frederik Rønnow.

Anden halvleg startede med et Brøndby-hold, der kom ud i et meget højere tempo, og de blågule kæmpede for hver en meter på banen.

Efter godt en halv time var Brøndby IF tæt på at få udlignet, da Svenn Crone trykkede af fra distancen, men Robin Olsen fik sendt bolden til hjørne.

Men Brøndby IF skulle få gavn af anstrengelserne med små 20 minutter igen, da Andrew Hjulsager på flotteste vis flugtede bolden op i hjørnet på oplæg fra Kamil Wilczek.

FC København fik en stor chance til Peter Ankersen med et kvarter igen, men Frederik Rønnow klarede den sikkert ved nærmeste stolpe.

I de sidste ti minutter af kampen begyndte chancerne at komme i begge ender. Rasmus Falk havde en stor chance i den ene ende, ligesom Frederik Holst testede Robin Olsen, men tilskuerne fik ikke flere mål at juble over, og dermed tager begge hold et enkelt point med fra opgøret. 

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).