Rønnow: Ser altid frem til et Derby

26.08.2016 14:56

- Det bliver fedt. Det er selvfølgelig sjovt, at vi ligger side om side i ligaen, men et Derby har altid sit eget liv. Som jeg har sagt før, så er det nok det tætteste, man kommer på international fodbold herhjemme.

Frederik Rønnow glæder sig søndag, hvor FC København kommer på besøg på Brøndby Stadion, og slaget om førstepladsen i Alka Superligaen er på spil. Og i truppen ser spillerne frem til søndag.

- Et Derby ser man frem til, uanset hvad der er sket i ugen eller kampene før. Det er de fedeste kampe at spille herhjemme. 

Download Brøndby Indefra - en spritny livestreaming-app til din mobil

- Vi er inde i en god stime med nogle rigtig gode resultater, så det er dét, vi skal ud og bygge videre på. Hvis vi rammer det niveau, vi har vist på det sidste, er jeg sikker på, at der venter os et godt resultat på søndag, lyder det fra Brøndby IF’s nummer et, der endnu en gang roser Danmarks bedste fans.

- De har været noget for sig både i medgang og modgang. Lige nu går det rigtig godt, så det bliver selvfølgelig en fed stemning på søndag. Det plejer at være vanvittigt fedt til de her Derbyer, så det håber vi på, at det bliver igen.

Hos vores hovedpartner Bet25.dk kan du i skrivende stund få odds 3.25, hvis du spiller på en sejr til Brøndby IF.

Kampen spilles kl.16:00 og vises på TV3+.

Du kan dog stadig nå at få fingre i en billet og dermed opleve kampen på stadion. Sydsiden og de to langsider er udsolgt, men du kan købe billet til nordtribunen her