Zorniger: Vi gør noget rigtigt

25.08.2016 22:51

Aftenens Europa League-playoffkamp på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og det græske hold Panathinaikos endte 1-1. Det betyder et samlet resultat på 4-1 i grækernes favør og dermed et exit fra dette års Europa League.

brondby.com fangede cheftræner Alexander Zorniger efter kampen.

- Vi har spillet otte kampe i Europa League-kvalifikationen siden den 30. juni, og drengene har gjort et flot stykke arbejde. I aften kunne vi konstatere, at det flotte, høje niveau, vi har vist i Alka Superligaen, ikke var nok i Europa League. Enkeltvis har Panathinaikos-spillerne et højere niveau end os. Vores chance i aften var, at vi hele tiden skulle have en hurtig boldomgang, for som hold har vi en større speed end grækerne. Men især i anden halvleg blev vi for langsomme i vores boldomgang, og vi lagde ikke det pres, som ellers tvinger modstanderen til at lave fejl. Derfor vil drengene være ærgerlige over at ryge ud, men de kan gøre det med hovedet højt, lød det fra Alexander Zorniger.

- Holdet har siden vores første træningskamp tilbage i juni leveret det, vi har øvet på træningsbanen. Det skal de være stolte af, men vi skal stadig op på det næste niveau, og det kræver mere træning og flere kampe. I Brøndby skal vi ikke nøjes. Vi har derfor en masse arbejde foran os igennem hele efteråret, og der vil selvfølgelig komme udsving. Indimellem fokuserer vi nemlig stadig lidt for meget på boldkontrollen i stedet for hele tiden at søge den hurtige aflevering frem i banen, men det skal nok komme. For ingen af spillerne er i tvivl om, at måden, vi ønsker at spille på, er at komme fremad på banen og score mål.

Med over 13.000 på stadion blev der fra lægterne leveret en flot lydkulisse og stemning igennem hele kampen, og til trods for europæisk exit blev mange på stadion efter kampen.

- At vores fans bliver på stadion efter kampen og applauderer spillerne, selv om vi ryger ud af Europa League, fortæller mig, at vi gør noget rigtigt, og at vi langsomt, men sikkert, er på rette vej. Vi har fået en god start på sæsonen i Alka Superligaen, men vi skal op på et højere niveau. Det kræver tålmodighed, for som hold er vi stadig i gang med at lære. Men som sagt, vi er på rette vej. 

Næste kamp for de blågule er allerede på søndag, og her møder de blågule FC København i sæsonens første Derby. Kampen spilles kl.16:00 og vises på TV3+.

Du kan dog stadig nå at få fingre i en billet og dermed opleve kampen på stadion. Sydsiden og de to langsider er udsolgt, men du kan købe billet til nordtribunen her

LÆS OGSÅ:
- Derby-langsiderne UDSOLGT! Få adgang til endetribunerne
- Röcker: Vi holder hovederne højt
- Holst: Godt kæmpet af gutterne