Mads Toppel: Scorer vi først, bliver de nervøse

25.08.2016 10:30

Frederik Rønnow fik, som de fleste ved, et rødt kort i den første kamp mod Panathinaikos, og dermed sidder han ude med karantæne til returkampen i dag.

Mellem stængerne står derfor Mads Toppel, der ser frem til aftenens opgør og den fantastiske opbakning fra fansene.

- Jeg har en god fornemmelse inden kampen, og scorer vi før dem, så bliver de nervøse.

- Det betyder alt at have fansene i ryggen. Nu er det vores fans mod deres lille fanskare, så vi kommer til at få en 12. mand med os.

Download Brøndby Indefra - en spritny livestreaming-app til din mobil

Den fynske keeper understreger, at holdet går efter den samlede sejr, selv om det er en stor opgave.  

- Vi går ind til kampen med 100 procent og spiller efter den chance, der er. Hvis vi scorer et mål hurtigt, så kan vi sagtens score et mere i første halvleg.  Vi scorede syv gange i weekenden mod AGF, og selv om det selvfølgelig ikke kan sammenlignes med Panathinaikos, så tror vi på det.

- Jeg glæder mig helt vildt. Går ind med fuldt fokus, og jeg ved, hvad gutterne kan præstere. For mit vedkommende gælder det om at finde det rigtige spændingsniveau og hjælpe drengene på banen, for Panathinaikos skal også nok få deres chancer, men jeg er den type målmand, der er bedst, når der er noget at se til. 

Der er kickoff i aften kl. 19:00 på Brøndby Stadion. Kampen kan også ses live på 6'eren eller følges live på Twitter på @brondbylive.

Hos vores hovedpartner Bet25.dk kan du i skrivende stund få odds 7.25, hvis du spiller på en sejr til Brøndby IF (handicap 0-2).

Husk i øvrigt, at du kan stadig sikre dig et sæsonkort til Brøndby Stadion. Priserne starter fra bare 995 kroner. Læs mere om de mange fordele ved sæsonkortet her, hvor du selvfølgelig også kan købe et.