Derby og PAO på Sydsiden? Her er de sidste pladser

23.08.2016 10:58

Returopgøret mod Panathinaikos den 25. august - Sydsiden udsolgt!
Derbyet mod FC København den 28. august - Sydsiden udsolgt!

Du kan imidlertid stadig nå at få adgang til Sydsiden til de to opgør. Nok har forventningsfulde fans tømt billetter.brondby.com for Sydsiden-billetter, men vi har stadig et begrænset antal sæsonkort til denne tribune tilbage i systemet*.

Det betyder, at du kan få Sydsiden-adgang til både Panathinaikos-kampen, Derbyet og sæsonens resterende pokal- og Alka Superliga-kampe, hvis du gør følgende:

1) Tryk på dette link for at komme til vores sæsonkortsalg
2) Tryk på "Find billetter"
3) Tryk på Sydsiden nedre i stadionoversigten
4) Dobbelttjek, at "Sydsiden-sæsonkort inkl. Panathinaikos" er valgt i den dropdown, du finder neden under stadionoversigten
5) Tryk accepter, følg anvisningerne og gennemfør købet

Prisen for et Sydsiden-sæsonkort, der inkluderer billet til Panathinaokos-kampen, koster 1.145 kr. inkl. gebyr, og så er du klar til masser af bold på Brøndby Stadion helt frem til sommer.

Indtil du modtager sæsonkortet i din postkasse, kan du benytte den erstatningsbillet, du modtager sammen med din kvittering efter købet. Det er nemlig den samme stregkode, som vil fremgå af selve kortet, når du modtager det.

Derby på langsiden? Meget få billetter tilbage

Er du mere på udkig efter en plads på langsiden, så er det også nu, at du skal slå til. Der er nemlig blot 800 pladser tilbage på langsiderne til kampen mod FC København på søndag.

Find din plads på langsiden ved at trykke her.

 

*Salget af sæsonkort inkl. billet til Panathinaikos slutter onsdag den 24. august kl. 12:00