Nederlag på 1-0 i Berlin mod Hertha BSC

28.07.2016 22:10

Torsdag aften var Brøndby IF i kamp i Berlin. Modstanderen var Hertha BSC i det første af to opgør i Europa League-kvalifikationens tredje runde, og det blev en tæt affære, hvor Hertha BSC endte med at trække det længste strå. De vandt kampen 1-0 på mål af Vevad Ibisevic.

Kampen begyndte med Brøndby IF med på bolden. Inden for de første fem minutter havde blågule da også haft første hjørnespark og første afslutning inden for rammen, men uden for alvor at teste Hertha-keeper Rune Jarstein. Efter knap en halv time var det hjemmeholdet, der viste tænder - og bed til bolle. På ekvilibristisk vis lagde Vedad Ibisevic sig vandret i luften og sparkede et indlæg i kassen på saksesparkslignende manér til 1-0. Samme stilling fremgik af måltavlen, da dommeren fløjtede til pause.

Hertha tog teten fra anden halvlegs begyndelse. Efter ni minutter var det tæt på at give bonus for hjemmeholdet, da bolden gik snært forbi den ene Brøndby-stolpe. I den anden ende havde Teemu Pukki en lige så stor chance, da stadionuret rundede tæt på en times spil. Den finske angriber fandt et hul i Hertha-forsvaret og løb alene ned mod Jarstein, men fik for meget luft under i sit forsøg på at løfte den over Hertha-keeperen. Bolden gik derfor over mål.

I det hele taget gav anden halvleg flere muligheder til begge hold end i første, men ingen af holdene kunne få bolden i kassen. Med lidt under fem minutter igen var Brøndby IF tæt på. Andrew Hjulsager tog en dribletur ind i feltet, hvor fra han lagde den ind til Christian "Greko" Jakobsen. Hårdt presset gik bolden til målspark, da kuglen blev skudt ind på "Greko". Brøndby forsøgte med et pres mod slutningen, men bolden ville ikke ind, og dermed måtte de rejse hjem fra Berlin med et nederlag på 1-0.