Hjulsager: Vi tror på, at vi kan slå dem

28.07.2016 23:37

Efter en tæt affære på Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark måtte Brøndby IF rejse hjem med et nederlag på 1-0 til Hertha BSC. Andrew Hjulsager spillede alle 90 minutter, og han føler, at Brøndby-mandskabet gjorde en god figur i aftenens kamp.

- Vi står tilbage med blandede følelser. Det er ærgerligt, at det tog så lang tid at komme ind i kampen. Vi kunne se i anden halvleg, at vi godt kunne spille med mod dem, og vi skabte de chancer, man kan forvente i sådan en svær udekamp. Vi virkede måske lidt nervøse i første halvleg, og vi manglede at tage fat i kuglen, hvilket ikke var godt nok af os, siger Hjulsager, som videre fortæller, at holdet stadig har troen på at kunne vende tingene i returkampen.

- Det er ærgerligt, at vi ikke fik et bedre resultat, men vi tror på, at vi kan slå dem på hjemmebane, fordi vi spillede en god anden halvleg. Jeg tror på, at vi får flere chancer på Brøndby Stadion. De havde 18.000 fans i ryggen i dag, og det var deres første kamp, der talte for noget. Så de kom bragende ud, og det samme vil vi gøre på torsdag.

Hjulsager og resten af mandskabet har troen på, at de kan score mål, og derfor glæder holdet sig til returkampen.

- Vi tror på, at vi kan score både et og også to mål i returkampen. Nu handler det først og fremmest om at fokusere på næste opgave, og herefter glæder vi os til revanche-kampen mod Hertha.

Skal du på stadion på søndag mod AC Horsens? Så kan du købe din billet her.