Albrechtsen: Stadig åbent i returkampen

28.07.2016 22:56

Det blev til et smalt nederlag på 1-0 til Hertha BSC i aftenens Europa League-kamp, som var det første af to opgør i tredje kvalifikationsrunde. Midterforsvar Martin Albrechtsen føler, at holdet i perioder spillede en god kamp, men at de var oppe imod en skarp modstander.

- Man står med en blandet følelse efter kampen. Vi snakkede om i halvlegen, at vi skulle give lidt mere af os selv og slippe håndbremsen. Målet gjorde muligvis, at vi blev lidt for forsigte, og det synes jeg, vi lægger fra os i anden halvleg. Vi lagde et bedre tryk i anden halvleg, og det skabte også flere chancer, fortalte Albrechtsen, som føler, at holdet bragte et bedre pres i anden halvleg, som mærkede det tyske mandskab.

- Vi havde chancer til at score et mål i dag, og det er ærgerligt, vi ikke får det mål med hjem. De havde også noget i anden halvleg, men jeg synes, vi havde godt styr på dem. Man kunne se, at begge hold var mærket rent fysisk, og at de også blev påvirket af vores pres. Det giver tro på tingene til returkampen, hvor vi ikke er langt fra, da vi kun taber med et enkelt mål, sagde den stærke forsvarsspiller, som ser frem til at spille med et talstærkt hjemmepublikum i ryggen.

- Et 1-0-resultat gør stadig, at alt er åbent til kampen på Brøndby Stadion, hvor vi har fansene i ryggen. Der kan vi udnytte den energi, som vores hjemmepublikum giver os. Vi har stadig masser af tro på det, og nu gælder det næste opgave, som er AC Horsens på søndag, afsluttede Brøndby IF's nummer 5.

Skal du på stadion på søndag mod AC Horsens? Så kan du købe din billet her.