Nyt målmandstrænerteam på plads

25.07.2016 15:20

Brøndby IF kunne i sidste uge meddele, at målmandstræner Jan Hofmann havde valgt at stoppe senest ved udgangen af august, da han havde fået tilbudt job uden for fodboldens verden. I dag kan klubben så sige velkommen til en målmandstrænerduo bestående af Steen Christensen fra Brøndby Masterclass og landsholdets målmandstræner Lars Høgh, som fremadrettet sammen skal stå for træningen af Superliga-truppens målmænd.

Duoen starter med omgående virkning, og det betyder samtidig, at Jan Hoffmann i dag havde sin sidste træning med Superliga-truppen.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller om det nye målmandstrænerteam:

- Først og fremmest siger vi i dag farvel til Jan (Hoffman, red.) og ønsker ham held og lykke med det nye job. Alle i klubben vil savne ham, men efter eget ønske har Jan haft sin sidste arbejdsdag, da det ville give ham mulighed for at starte i sit nye job allerede på mandag. Det har vi givet lov til, da vi samtidig har fået Sten (Christensen, red.) og Lars (Høgh, red.) på plads i trænerteamet allerede fra i morgen.

- I det nye målmandstrænerteam bliver Sten ankermanden i den daglige træning for klubbens målmænd i såvel Superliga-truppen som i Masterclass, mens Lars skal stå for vores overordnede tilgang til målmandstræningen og deltage i træningen to dage om ugen.

- Sammensætningen og strukturen i det nye målmandstrænerteam vil skabe endnu større sammenhængskraft mellem Masterclass og vores seniormålmænd i Superliga-truppen. Sten har i lang tid haft sin daglige gang i Masterclass og kender vores målmænd, og han kan med sin indsigt gøre broen mellem vores talenter og Superliga-truppen mindre, end den er i dag.

- Med Lars' erfaring og tilgang til målmandsspillet kan han udfordre os og hjælpe os med at optimere rammerne. Brøndby IF har siden 1980’erne været leveringsdygtig i landsholdsmålmand, og det skal klubben fortsætte med, lyder det fra Troels Bech.

Som en del af aftalen med Lars Høgh vil han fortsætte i sin rolle som målmandstræner på landsholdet. De to målmandstrænere Sten Christensen og Lars Høgh deltager i deres første træning med Superliga-truppen i morgen, tirsdag, og de tager begge med til udebanekampen mod Hertha BSC.