Holst: Der er kommet selvtillid på drengen

24.07.2016 18:42

Det blev til en 2-0-sejr i dagens kamp på Mascot Park mod Silkeborg IF. Tallet to havde også speciel betydning i dag for en enkelt spiller, da Frederik Holst gjorde det til 2-0, hvilket samtidig var anden kamp i træk, han scorede, og det var hans andet Superliga-mål nogensinde.

Midtbanekrigeren er glad for sejren og overvældet over at være delt topscorer i Alka Superligaen.

- Det er helt vildt. Jeg deler den heldigvis med Andrew (Hjulsager, red.), og det er en stor ære. Det troede jeg ikke, jeg skulle stå og sige her nu, også selv om der kun er spillet to kampe. Det at høre man er topscorer, det lyder helt surrealistisk i mine ører, siger Holst med det sædvanlige smil og glimt i øjet.

Han forklarer, at han har fået en "ny" rolle i det nye system, og at han forfølger chancerne for tiden.

- Taktisk, der har jeg ikke fået en decideret fri rolle, men jeg er blevet mere en boks-til-boks-spiller, end jeg har været før. Jeg har stadig godt kunne lide at løbe under de andre trænere, men jeg har fået mere frihed og ansvar til at løbe ind i boksen.

- Jeg skal fylde rummene ud, hvor angriberne ikke er, og så komme i tredje geled, hvor jeg kan prikke boldene ind. Ud over det så er der bare kommet selvtillid på drengen. Jeg tror på og følger marginalerne, og den falder ned for mine fødder nu. Det gjorde den heldigvis også i dag, slutter en glad målscorer af efter dagens 2-0-sejr.

Brøndby IF spillede i dag i de nye udebanetrøjer fra hummel, og de trøjer kan man købe ved at klikke forbi brondbyshoppen.dk.

Du kan også benytte dig af vores særtilbud, hvor du kan få både den nye hjemmebanetrøje og den nye udebanetrøje for blot 999 kr. - læs om tilbuddet her.