BACK IN BLUE: Se den nye udebanetrøje

24.07.2016 15:55

Da Brøndby-spillerne løb ind på Mascot Park i Silkeborg søndag eftermiddag, var de iklædt det nye udebanesæt fra hummel - køb dit eksemplar her.

Efter en periode med sorte, grå og grønne trøjer er holdet nu tilbage i blå farver. Mørkeblå og cyan var en populær farvekombination for nogle år siden, så derfor er vi glade for at kunne præsentere det nye udebanesæt i velkendte farver.

Udebanesættet for 16/17-sæsonen er designet af hummel og udviklet i samme snit som det nye hjemmebanesæt. Således kigger trøjen både fremad og bagud. Fremad med det moderne, æstetiske design, der fremhæver trøjens detaljer stilrent og enkelt. Bagud med tidslinjen på indersiden af kraven, som markerer klubbens mesterskaber og pokaltitler samt emboss-striberne foran på trøjen inspireret af 1980’erne og "Turbo-Bent”, som vi husker i Cirkel Kaffe-trøjen.
 
Den stærke opbakning fra Danmarks mest engagerede fans har også været en inspiration til designet at trøjen. Således er der et mosaikmønster på ærmet, som kendes fra Sydsidens flag. Kravens inderside fremviser klubbens motto og grundlag - Supra Societatem Nemo, ingen over klubben - mens et såkaldt emboss præger indersiden af trøjens nedereste kant med ¨Fællesskab siden 1964¨.    
 
Materialet er svedtransporterende letvægtsmateriale, som øger spillernes komfort og dermed også deres ydeevne til Aktion, Aktion, Aktion.

KØB UDEBANESÆTTET HER

Du kan også benytte dig af vores særtilbud, hvor du kan få både den nye hjemmebanetrøje og den nye udebanetrøje for blot 999 kr. - læs om tilbuddet her.