2-0-sejr mod Silkeborg IF

24.07.2016 18:15

Iført et helt nyt udebanesæt var Brøndby IF på besøg hos Silkeborg IF søndag eftermiddag, og de blågule kunne tage alle tre point med hjem til Vestegnen efter en 2-0-sejr på mål af Andrew Hjulsager og Frederik Holst.

Kampen startede lige. Der var aktivitet i begge ender, og hjemmeholdet havde chancerne til at bringe sig foran i begyndelsen af kampen, men det lykkedes ikke at passere Frederik Rønnow. I den anden ende havde Andrew Hjulsager mere held med sit forsøg, da han modtog bolden bagerst i feltet, trak ind i banen og køligt sparkede den ind ved forreste stolpe til 1-0.

Silkeborg fortsatte med at true de blåklædtes mål, men Brøndby formåede at holde kontrol med kampen, og føringen holdt til pausen.

Brøndby IF pressede på fra anden halvlegs første fløjt, og efter få minutter gav det bonus. Teemu Pukki blev sendt af sted på højre kant, og med to touch fandt han Frederik Holst, der kom stormende ind i feltet og omringet af Silkeborg-spillere prikkede bolden i kassen til 2-0.

Senere i anden halvleg havde Pukki selv chancen for at komme på tavlen, men den finske angriber fik ikke ordentlig træf på bolden. Silkeborg var ligeledes tæt på - især da et frispark blev knaldet på overliggeren. Kort efter havde Pukki bolden i nettet, da han og Holst stak af sted mod Silkeborg-målet, men scoringen blev annulleret for offside.

Mod slutningen pressede Silkeborg IF på, men de havde svært ved at komme igennem et kompakt Brøndby-forsvar. Silkeborg nåede at få bolden i kassen, men der var fløjtet for offside inden. Der blev ikke scoret mere i kampen, selv om Silkeborg forsøgte ihærdigt, og Brøndby lurede på kontramuligheden.

Brøndby IF endte derfor med at vinde 2-0 i en kamp, som bød på debut til Hany Mukhtar. Den 21-årige tysker spillede det sidste kvarter af opgøret.