Ureña: Vil give alt til træning og kamp

22.07.2016 09:00

Vi kunne her til aften byde velkommen til Brøndby IF's nye nummer 15 - Marcos Danilo Ureña - som til daglig optræder i angrebet. Den costarikanske landsholdsspiller er glad for skiftet, og han glæder sig til at komme i gang med sine nye holdkammerater på mandag.

- Jeg har kendt Brøndby, lige siden jeg kom til Danmark, og det er derfor et skifte, jeg er rigtig glad for, da Brøndby IF er en stor klub med en stor historik. Som fodboldspiller søger man altid at komme til at spille for klubber som Brøndby og blive en del af den historik, og det gør jeg nu. Jeg håber på nogle gode sæsoner, hvor jeg vil give alt, hvad jeg har, både i kamp og til træning.

Ureña er spændt på den nye udfordring i Brøndby IF, hvor han skal træne med nogle af de bedste spillere i Danmark hver dag. Ligeledes har han hørt en del om den nye stil i Brøndby, som han ser frem til at spille i.

- Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og træne med mine nye holdkammerater, så jeg kan ikke vente med at komme i gang og vise mine kvaliteter frem. Danmark er et lille land, og de fleste hold praktiserer nogenlunde samme spillestil, så derfor glæder mig ekstra meget til at begynde i Brøndby på mandag, da de praktiserer en ny og aggressiv spillestil, som virker spændende og bringer et helt nyt aspekt ind i dansk fodbold og Superligaen.

Den costaricanske angriber har sin familie i Danmark, hvor han håber at falde hurtigt til i sin nye klub med sin kone og to små børn.

- Jeg har en kone og to små tvillinger på syv måneder, så der er masser at se til. Min kone er en stærk kvinde, som støtter mig i alt, jeg laver. Vi kan godt lide Danmark, og vi nyder at bo her. Nu skal vi bruge de næste par dage på at finde et sted at bo, og så er der træning på mandag, afslutter Marcos Ureña.

Du kan stadig nå at sikre dig fast plads på Brøndby Stadion ved at købe sæsonkort, hvor priserne starter fra 995 kr. De kan købes her.