Forkøbsret og billetsalg til Hertha-hjemmekampen

22.07.2016 13:30

Efter et nervepirrende straffesparksdrama er Brøndby IF nu klar til at tage kampen op med 1. Bundesliga-klubben Hertha BSC i tredje kvalifikationsrunde til Europa League – og vi glæder os helt vildt!

Sæsonkortholdere har forkøbsret til den sædvanlige plads, når det går løs i returopgøret på Brøndby Stadion torsdag den 4. august kl. 20:15. Denne forkøbsret udløber onsdag den 27. juli kl. 23:59, hvorefter pladsen vil blive frigivet til køb for alle.

Udnyt din forkøbsret i tre hurtige trin:

1. Gå til kampen via dette link og tryk "Find billetter"
2. Indtast dit sæsonkortnummer/Billetto-id i feltet under stadionoversigten og tryk "Indløs"
3. Din plads kommer automatisk frem. Fortsæt med at indtaste flere sæsonkortnumre eller tryk "Accepter" for at fortsætte købsprocessen

Priserne til opgøret mod Hertha BSC er de samme som til Alka Superliga-kampe. Vi giver dog en ”early bird”-rabat, hvis du udnytter din forkøbsret – 20 kr. på Sydsiden/Nordea og 30 kr. på langsiden.

Har du ikke sæsonkort?

Så kan du allerede nu sikre dig en af de pladser, som ikke er reserveret til sæsonkortholdere. Det sker ligeledes til vores ”early bird”-priser, som udløber onsdag den 27. juli kl. 23:59. Køb din billet her.

Bemærk, at der på nuværende tidspunkt ikke er ledige billetter på Sydsiden. UEFA tillader ikke ståpladser, og derfor er alle pladser på Sydsiden øvre i øjeblikket optaget af forkøbsret til Sydsiden-sæsonkortholdere. Eventuelle Sydsiden-billetter, der ikke er blevet køb via forkøbsret, vil blive sat til salg torsdag den 28. juli.

Det er selvfølgelig også muligt at købe et sæsonkort allerede nu og derefter udnytte din forkøbsret. Dit sæsonkortnummer/Billetto-id vil fremgå af den mailkvittering, du modtager efter købsprocessen. Køb dit sæsonkort her – priserne begynder ved blot 995 kr.

Et sæsonkort giver i øvrigt en masse andre fordele – se dem alle her.

Har du spørgsmål? Kontakt os via [email protected].