Sådan køber du billet til kampen i Berlin

21.07.2016 23:35

Brøndby IF er videre i Europa efter en sejr i straffesparkskonkurrence over de skotske pokalvindere fra Hibernian FC. Det betyder, at Brøndby IF skal møde Hertha BSC fra den tyske 1. Bundesliga i tredje kvalifikationsrunde, og allerede på torsdag den 28. juli går det løs i Berlin.

Vores sæsonkortholdere har forkøbsret til udebaneafsnittet på Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark. For at udnytte denne forkøbsret skal du kigge forbi Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion på lørdag den 23. juli - dørene åbner kl. 9:30. OBS: Det er kun muligt at købe én billet pr. sæsonkort.

Eventuelt overskydende billetter vil blive sat til salg samme sted på mandag den 25. juli.

I første omgang er vi blevet tildelt cirka 1.800 billetter (tal opdateret fredag kl. 12:48) fordelt på to kategorier - et stemningsafsnit (100 kr. pr. stk.) og et familieområde (175 kr. pr. stk.).

Endnu ikke sæsonkortholder?

Du kan nå det endnu! Hvis du køber online, skal du blot medbringe den vedhæftede mailkvittering med stregkode, som du modtager efter købsprocessen. Det er nemlig den samme stregkode, som vil fremgå af selve kortet, når du modtager det.

Det er også muligt at købe et sæsonkort i shoppen på lørdag og dermed også købe billet til kampen i Berlin med den nyerhvervede forkøbsret.