Matchvinder-Holst: Tror på mig selv

21.07.2016 23:24

Det blev et sandt drama her til aften, hvor Brøndby IF måtte ud i straffesparkskonkurrence for at spille sig videre i Europa League-kvalifikationen. I straffesparkskonkurrencen kom det helt ned til sidste Brøndby-sparker, hvor Frederik Holst stod med det helt store ansvar, da han var femte og sidste skytte. Her scorede han helt køligt, og det var derfor en super glad Brøndby-spiller, vi fangede efter kampen.

- Lige før deres fjerde spark, der tænker jeg egentlig: "Rønnow, du må godt tage den her. Så er vi videre, og så behøver jeg ikke sparke". Da de så scorer, tænker jeg: "Det er showtime. Nu handler det om at være cool". Jeg havde besluttet mig for, hvor jeg ville sparke, så det holdt jeg fast i og satte den lige i midten. Det var en forløsning og skønt endnu en gang at se en bold gå ind i samme mål, sagde Holst som en kæk bemærkning til hans første Superliga-mål i søndags mod Esbjerg fB, som han scorede i samme ende.

Holst havde måske ikke set sig selv som sidste skytte i en straffesparkskonkurrence før i dag, men med holdkammeraterne og trænerne i ryggen havde han selvtilliden til at sparke det vigtige og afgørende spark.

- Jeg meldte mig selv til at sparke, da jeg tror på mig selv, og jeg gerne ville hjælpe holdet til videre avancement. Jeg havde ikke tænkt på mig selv som den femte sparker, hvor jeg måske mere ville være den første og så have nogle gode skytter bag mig. Det blev så, at jeg sparkede sidst, og mine holdkammerater troede på mig, så jeg var klar til at afgøre det, sagde den altid fightende Brøndby-spiller, som ser frem til to spændende opgør mod Hertha BSC i næste runde.

- Jeg tænker lidt tilbage på de sidste opgør, vi havde mod dem, hvor vi havde et godt udgangspunkt efter første kamp. Desværre tabte vi dengang, og det bliver også to hårde opgør mod dem nu, men det bliver helt sikkert fedt. Vi har tro på egne evner, og de er ikke gået i gang med deres turnering, så der er gode chancer, selv om de er et rigtig godt hold, afsluttede den indskiftede matchvinder.

Du kan stadig nå at sikre dig fast plads på Brøndby Stadion ved at købe sæsonkort, hvor priserne starter fra 995 kr. De kan købes her.