Ny sæson – ny stil – nyt tøj

11.07.2016 09:30

På søndag den 17. juli kl. 18:00 starter Alka Superligaen igen for Brøndby IF, og når du sidder på Brøndby Stadion og tænker, at spillerne ser lidt anderledes ud, så har du helt ret.

Til hjemmekampen mod Esbjerg fB vil spillerne nemlig for første gang spille i det helt nye hjemmebanesæt fra hummel. Nye trøjer. Nye shorts. Nye strømper.

Det nye hjemmebane kit for 2016/17 sæsonen er designet af hummel. Designet tager udgangspunkt i Brøndby IF som en af Danmarks dominerende klubber gennem lang tid. Derfor kigger trøjen både fremad og bagud – fremad med det moderne æstetiske design, der fremhæver trøjens detaljer stilrent og enkelt. 

Køb sæsonkort til Brøndby Stadion - priser fra blot 995 kr.

Bagud med tidslinjen på indersiden af kraven, som markerer klubbens mesterskaber og pokaltitler, samt emboss-striberne foran på trøjen inspireret af 1980’erne og "Turbo Bent”, som vi husker i Cirkel Kaffe-trøjen.


Sydsidens passion spiller ligeledes ind i trøjen med emboss-mosaikmønstret på ærmet, som drager inspiration fra Sydsidens flag. Kravens inderside fremviser Brøndby IF’s motto og grundlag - supra societatem nemo – ingen over klubben/fællesskabet – mens et emboss på indersiden af trøjens nederste kant fejrer ”Fælleskabet siden 1964”.    

Materialet er svedtransporterende letvægtsmateriale, der øger spillerens komfort og velvære og derfor deres ydeevne.   

Men det er ikke kun spillerne, der skal se godt ud i den nye hjemmebanedragt. Du kan købe din i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion eller på brondbyshoppen.dk.


Husk at Alka Superliga-sæsonen starter næste søndag med hjemmekampen mod Esbjerg fB, som spilles søndag den 17. juli kl.18:00 på Brøndby Stadion. Du kan købe billet her, ligesom du kan købe et sæsonkort, der gælder til alle pokal- og Alka Superliga-kampe på Brøndby Stadion i den kommende sæson. Priserne starter fra 995 kr. og kan købes her.