Hjulsager: Fedt nyt system

07.07.2016 21:08

Det blev til en 6-0-sejr mod Valur Reykjavik, og en af dagens helt store spillere var Andrew Hjulsager. Han var indblandet i de første fire mål, og han fik blandt andet selv prikket en i kassen. Det var derfor en rigtig glad mand, brondby.com fangede efter kampen.

- Vi gik efter at vinde, selvom vi havde vundet den første kamp 4-1. Det var dejligt at vinde foran vores hjemmepublikum. Det er altid dejligt at score, og jeg skyldte lidt en, efter jeg havde en afbrænder oppe på Island, sagde den unge playmaker, der i dagens kamp havde tre assist. Endvidere kommenterede han på det nye system.

- Jeg ligger godt inde centralt, og når vi er mange spillere derinde, så ved de ikke rigtig, hvem de skal forholde sig til. Man har mulighed for at søge bolden, og man får en masse boldberøringer. Udover det er der mange spilmuligheder, og man kan vende og lægge tryk på forsvaret. Det er et fedt nyt system, og jeg synes, det gavner min stil, sagde Hjulsager, der ser frem mod næste opgave, som er Hibernian F.C. fra Skotland.

- Vi forbereder os lidt på samme måde som til de andre kampe. Vi kører på med noget hård træning, og så drosler vi lidt ned kort inden kampen. Der skal nogle aftaler på plads, men dem er jeg sikker på, at Alexander fortæller os om i morgen, afslutter en af dagens hovedpersoner.

Næste opgave for de blågule er på torsdag den 14. juli, når Brøndby IF drager til Skotland for at spille mod Hibernian F.C. i Europa League kvalifikationens anden runde.