Truppens Benjamin: Jeg har fået blod på tanden

04.07.2016 10:25

Mads Juel Andersen rykkede over sommeren op i Alka Superliga-truppen, og opstarten til den kommende sæson har været sjov – og hård for truppens yngste spiller.

- De første par uger er gået godt. De har været rigtig hårde, og jeg er også blevet skånet lidt, så min krop ikke knækkede. Det er klart det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet. Men det er fedt.

- Truppen har taget godt i mod mig. I starten skal man selvfølgelig lige finde sin plads, men en klog mand lærte mig at med ydmyghed udenfor banen og fuld gas inde på banen, kommer man langt, siger Mads Juel med et smil og peger på sportsdirektør Troels Bech.

Mod Næstved i går fik den unge midterforsvarer fuld spilletid, og talentet var trods nederlaget tilfreds med egen indsats.

- Jeg synes, jeg gør det fint. Det var min første seniorkamp med fuld knald på, men jeg synes, jeg spiller meget godt.

- Det giver mig blod på tanden. Der kommer mange tilskuere til kampene, men bare det at komme med i truppen, har givet mig smag på endnu mere, siger Mads Juel Andersen.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille og jeg det vil gøre alt for at komme til. Jeg skal kæmpe for min sag. Jeg er nok bagerst i hierarkiet lige nu, men det skal jeg nok få lavet om på.

Køb sæsonkort til Brøndby Stadion - priser fra blot 995 kr.

Den nye spillestil under cheftræner Alexander Zorniger er anderledes end det, Mads Juel Andersen ellers har prøvet, men den unge forsvarer er tændt på idéen.

- Det er helt vildt spændende. Vi kommer til at skulle løbe en helt del mere – også i midterforsvaret. Men jeg synes det er fedt, så får man lidt hår på brystet.

Allerede på torsdag den 7. juli kl. 18:30 venter returopgøret mod Valur Reykjavik i Europa League-kvalifikationen, når Brøndby IF spiller årets første hjemmekamp på Brøndby Stadion. Du kan købe din billet her. Du kan også stadig sikre dig fast plads på Brøndby Stadion ved at købe sæsonkort, hvor priserne starter fra 995 kr. De kan købes her.